Erfaren konsulent til styring og optimering af produktionsvirksomhed og beskæftigelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du enig i, at arbejde kan bidrage til at få mennesker ud af kriminalitet og ind i gode relationer og strukturer? Har du lyst til at være en del af den enhed, som udvikler og understøtter Kriminalforsorgens produktionsvirksomhed, beskæftigelse og arbejdstræning for indsatte? Du bliver en del af et udviklingsorienteret og dynamisk miljø, som samarbejder med alle landets fængsler og arrester, private virksomheder, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper.

Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med kriminalforsorgsområderne, både i tværgående ledelsesfora, partnerskaber og arbejdsgrupper. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse og respekt for de mange forskellige medarbejdergrupper i Kriminalforsorgen. Den arbejdsmæssige beskæftigelse og produktion varetages af Kriminalforsorgens værkmestre, som hver dag har ansvaret for at gennemføre arbejde og arbejdstræning for alle afsonere i danske fængsler. En stor del af værkmestrene gennemfører desuden AMU og erhvervsuddannelse. Kriminalforsorgens fire områdekontorer styrer og koordinerer den daglige udvikling og drift af uddannelse, og du vil derfor have et tæt samarbejde med områdets konsulenter og ledere.

Du vil blive tilknyttet Team Arbejde og Uddannelse i Koncern Resocialisering, der, udover at styre og koordinere produktion og arbejdsdrift samt salg og økonomiopfølgning på beskæftigelsesområdet, også varetager en række opgaver vedrørende Kriminalforsorgens almene uddannelsestilbud, digitalisering af kriminalitetsforebyggelse samt dataunderstøttelse, kvalitetssikring og controlling.

Om jobbet

  • Du får en bred opgaveportefølje og kommer blandt andet til at beskæftige dig med:
  • Produktionsstyring- og udvikling, optimering fx via introduktion af elementer fra LEAN el. lign.
  • Udvikling af langsigtede, bæredygtige og skalerbare beskæftigelsesløsninger i de seks faglige spor.
  • Kalkulation og prisfastsættelse mv.
  • Støtte og vejledning af kriminalforsorgsområder og fængsler via samarbejde i tværgående ledelses-fora og arbejdsgrupper.
  • Rammer og regler for den arbejdsmæssige beskæftigelse af indsatte i Kriminalforsorgen.
  • Bidrag til folketingsspørgsmål samt udarbejdelse af drøftelses- og beslutningsoplæg til direktoratets ledelse og koncernledelsen.


Om dig

Vi forventer, at du har erfaring fra det private arbejdsmarked og viden om operationel gennemførelse af beskæftigelse inden for fx de almindelige håndværksfag, produktionsvirksomhed, procesindustri, la-ger/logistik eller lignende brancher. Du har erfaring med budget- og økonomistyring og styring af pro-cesserne ved fremstilling af produkter og tjenesteydelser gennem anvendelse at relevant it-understøttelse. Du må meget gerne have en erhvervsfaglig/merkantil baggrund eller en teknisk videre-gående uddannelse og stor erfaring med proces- og produktionsoptimering, LEAN og digitalise-ring/automatisering.
Kriminalforsorgen er en stor, landsdækkende og kompleks organisation, hvor mange fagligheder mødes, og det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdskompetencer og blik for at skabe gode, inddragen-de processer med et naturligt fokus på motivation af både ansatte og indsatte.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er selvstændig, opsøgende og problemløsende i din tilgang.
  • Arbejder struktureret og samtidig formår at være fleksibel i din opgaveløsning.
  • Er initiativrig og god til at opbygge relationer og har sans for godt samarbejde, internt såvel som eksternt på tværs af fagligheder.
  • Kan gennemføre udviklingsprocesser med en høj grad af systematik og beslutningskraft.
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab – også når det går stærkt, og fristerne er korte.

Hvem er vi?

Koncern Resocialisering er én af fem enheder i Center for Straffuldbyrdelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Hovedopgaverne i Koncern Resocialisering er at udvikle og styre Kriminalforsorgens kriminalitetsforebyggende indsatser. Enheden er organiseret i tre teams, som tilsammen varetager en bred portefølje af opgaver, herunder modtagelsesprocedurer, overgang til løsladelse, misbrugsbehandling, mentorordning og sundhedsbehandling samt udvikling, implementering og vedligeholdelse af de uddannelses- og ar-bejdstilbud, som Kriminalforsorgen tilbyder de indsatte i fængsler og arrester.
Du bliver en del af et stærkt hold med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både enheden og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag ca. 25 medarbejdere i enheden.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC for akademikere i staten.

Der vil kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen og arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgning

Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest pr. 1. oktober 2022.

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag d. 8. august 2022 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder Mette Juul Jensen på tlf. 72 55 46 54 eller konsulent Jimmi Koesgaard på tlf.: 72 55 46 99.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København K
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • Brolæggere til København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Buying & Production Intern

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Production worker

    Production worker Grad ApS Copenhagen Full-time Salary Competitive Company: GRAD ApS Location: B!NGS, Vesterbrogade 149, Copenhagen Role: Production wor..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0