Værkmestre til Vestre Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du være med til at gøre en forskel for indsatte i Vestre Fængsel? Søger du et job, hvor faglig og personlig udvikling er en garanti? Og ønsker du at blive en del af et stærkt kollegialt fællesskab? Så er du måske Vestre Fængsels nye værkmester.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde

Som værkmester i Danmarks største arresthus bliver du en vigtig del af Kriminalforsorgens kriminalitetsforebyggende indsats. Det er nemlig din opgave at vejlede, instruere og støtte de indsatte i forskellige beskæftigelsesopgaver, så de bliver bedre i stand til at få et arbejde efter deres afsoning.

Vi tilbyder et meningsfuldt og udviklende arbejde, hvor du kan bringe din faglighed, erfaring og kompetencer aktivt i spil til gavn for både kolleger og indsatte. Vi tilbyder desuden et stærkt kollegialt fællesskab, hvor du i samarbejde med forskellige faggrupper, arbejder på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet.

Du bliver ansat som tjenestemand på prøve, og du bliver fastansat som tjenestemand i staten efter to år med alt, hvad det medbringer af sikkerhed i ansættelse, tjenestemandspension, mv.

I de første to år af din ansættelse uddanner vi dig til opgaven. Det betyder, at du i løbet af de første tre måneder skal på skole. Men du behøver ikke rejse langt, for som noget helt nyt åbner vi til april en midlertidig skole i Vestre Fængsel.

Hvad kommer du med?

Kan du noget med hænderne, og kan du arbejde med mennesker? Måske er du kok eller køkkenmedarbejder? Det kan også være, at du er teknikker, elektriker, har været operatør på et lager eller noget helt fjerde? Det vigtigste er, at du har lyst og evne til at motivere og beskæftige de indsatte og derigennem forbedre deres chancer for at komme i beskæftigelse efter afsoning.

Vi forventer, at du:


  • har en gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse
  • har lyst til at bruge din faglighed til at beskæftige og vejlede indsatte på forskellige niveauer
  • motiveres gennem arbejde med mennesker og med forebyggelse af kriminalitet
  • er indstillet på og har evner for tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
  • er indstillet på at være fleksibel i forhold til afløsning på øvrige arbejdspladser og belægsafdelinger i fængslet
  • er initiativrig, alsidig og fleksibel og arbejder løsningsorienteret
  • har et positivt menneskesyn.

Får du stillingen, skal du uddannes som værkmester
Værkmestre i Kriminalforsorgen er tjenestemænd og tilhører den uniformerede gruppe. Du skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjentene. Uddannelsen til værkmester tager to år, hvor du størstedelen af tiden arbejder i Vestre Fængsel. Der vil være skoleophold på vores midlertidige skole i Vestre Fængsel. Der er fuld løn under hele uddannelsen.

Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: Værkmester - Kriminalforsorgen

Du kan desuden læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav, som udover din erhvervsfaglige baggrund, er de samme som på fængselsbetjentuddannelsen: Optagelseskrav til uddannelsen til fængselsbetjent.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold Tjenestemandsloven og gældende aftale om indplacering af uniformeret personale i Kriminalforsorgen og principperne i Ny Løn. Indplaceringen sker i løngruppe 2.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. april, hvor uddannelsen ligeledes starter. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Om arbejdspladsen:

Vestre Fængsel er med sine 543 pladser Danmarks største arresthus. Institution Københavns Fængsler, som Vestre Fængsel hører under, har ca. 5000 indsættelser hvert år. Langt de fleste indsatte er varetægtsfængslede, som venter på at få behandlet deres sag i retten.

Ansøgningsprocessen
Din ansøgning med CV og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 15. januar 2024.
Når du søger stillingen, vil du skulle gennemføre en optagelsesproces umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Processen består af en fysisk test og et interview hos Kriminalforsorgens rekrutteringsteam. Såfremt du efter optagelsesprocessen bliver erklæret egnet til uddannelsen, vil du efterfølgende blive inviteret til en afsluttende samtale i Vestre Fængsel.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister.

Inden en eventuel ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger:
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til sektionschef Gorm Østergaard Nielsen på telefon 7255 5199. Spørgsmål om uddannelsesforløb og optagelseskrav kan rettes til HR-konsulent Lars Rasmussen på telefon 7255 3995.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København SV
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Vil du være med fra starten og sikre, at Letbanen på Ring 3 kører som smurt? Motiveres du af meningsfulde opgaver, hvor dit arbejde kommer mange mennesker til gode? Er du stolt af dit fag og bræn..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Brænder du for at arbejde med planlægning, at sikre produktionsdata og at udarbejde analyser, som gør, at Metroen altid kører? Nøglepunkter for stillingen er teknisk indsigt samt en grundlæggende..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1