Rekrutteringsfirma

Montageassistent med fokus på arbejdsmiljø og kvalitet søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolind

Montageassistent med fokus på arbejdsmiljø og kvalitet søges til Industri Beton A/S


Har du faglig viden om og erfaring med reklamation, arbejdsmiljø og kvalitet? Kan du lide selv at opbygge processer og designe metoder til at indhente data og komme i mål med projekterne? Kan du løse opgaverne, uanset om du befinder dig i produktionen eller på en byggeplads? Så hører vi gerne fra dig.


Om stillingen

Vi søger en montageassistent til en nyoprettet stilling i en afdeling under opbygning, hvor du kan være med til at skabe udviklingen og sætte præg på processer, metoder og systemer.

Du kommer til at arbejde med reklamationer, arbejdsmiljø og kvalitet. Dine arbejdsopgaver består i at varetage reklamationer fra byggepladserne og fra interne funktioner, hvori du skal sikre kvalitetsstyring, så der er overblik over proces og indhold. Du skal trives med at køre ud for f.eks. at indhente data og tage billeder af en reklamation og derefter bearbejde den på kontoret. Desuden skal du følge op på og føre tilsyn med arbejdsmiljø på byggepladserne.

Du skal have lysten til selv at designe arbejdsmetoder og tilgange til opgaveløsningen, samt at bruge din erfaring og viden til at sikre kvaliteten.

Du kommer primært til at arbejde på vores lokation i Kolind, men du skal være villig til at tage turen til vores byggepladser rundt om i landet, hvis dette bliver nødvendigt.

Kvalifikationer

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, da det vigtigste er, at du rent fagligt er stærk på parametrene reklamation, arbejdsmiljø og kvalitet, og at du har relevant erhvervserfaring.

Din tilgang til jobbet er afgørende ift. at skabe udvikling og opnå succes hos dig selv og Industri Beton. Du skal være nysgerrig på processer - også dem i produktionen, hvor fokus er på kvalitet af betonelementerne.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du er struktureret, organiseret og systemstærk. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse og kan forvandle idéer til praktisk handling. Du trives med mange bolde i luften og formår altid at komme i mål med dine projekter til aftalt tid. Du er en teamplayer og er god til at kommunikere både internt og eksternt - på dansk og engelsk.

Industri Beton tilbyder

Et job i en virksomhed med flad struktur, gode udviklingsmuligheder og fokus på den enkeltes potentiale. Vi har et uformelt miljø, hvor vi vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du bliver en del af et tværfagligt og til tider hektisk miljø, hvor der er mulighed for fleksible arbejdstider efter aftale. Løn forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. 30 85 12 94 eller chefkonsulent Jeanette Møller Demuth tlf. 30 85 12 93

Om Industri Beton A/S

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 125 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge, ca. 10 på kontoret i Aarhus, ca. 30 i montageafdelingen samt 3 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolind.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Kolind
  • Lørdag den 09. oktober 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østjylland

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Bygningsarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, personaleledelse, budgetstyring og kommunikation Med reference til COO får du som montageleder i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til de..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, koordinering, ressourcestyring samt rapportering Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til sl..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Østbirk

    Flair søger produktionsmedarbejdere og truckfører på vegne af Velux A/S i Østbirk Har du en åben og lærerig indstilling, så har du nu muligheden for at blive en del af en stor international pro..
    • Bygningsarbejder
    • Østbirk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Kolind

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Kolind over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Kolind over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0