Rekrutteringsfirma

Arbejdsmiljø- og miljøkoordinator søges til [xxxxx], afd. Perstrup i Kolind

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolind

Arbejdsmiljø- og miljøkoordinator søges til Industri Beton, afd. Perstrup i Kolind


Har du erfaring med regler og lovgivning på arbejdsmiljøområdet? Vil du understøtte det strategiske og operationelle arbejde med miljø og arbejdsmiljø på tværs af organisationen? Og drives du af at skabe resultater ved at motivere medarbejderne til at overholde retningslinjer, procedurer og regler for begge områder?


Om stillingen:

I en nyoprettet stilling med reference til Industri Betons HQSE-manager skal du medvirke til at styrke arbejdsmiljø- og miljøindsatsen i alle vores afdelinger. Du får det daglige ansvar for de praktiske miljø- og arbejdsmiljøopgaver i tæt samarbejde med ledelsen på koncernens lokationer og i vores montage.

Dit konstante fokus skal være at sikre et bedre arbejdsmiljø og at øge miljøindsatsen i dagligdagen med fokus på gældende lovgivning. Du bliver den koordinerende rolle i forhold til indhentning af data om lovgivning og regler på miljø- og arbejdsmiljøområderne og implementering af samme.

Din arbejdsplads vil være på vores lokation i Kolind, men stillingen vil omfatte samarbejde på tværs af vores lokationer og forskellige byggepladser i DK. Derfor skal du være indstillet på, at der også kan være arbejdsdage på andre lokationer.

Dine ansvarsområder

  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af APV’er og handlingsplaner på vores lokationer
  • Oprettelse og vedligeholdelse af procedurer og metoder for begge fagområder
  • Formidling af information om arbejdsmiljø og miljørelaterede emner til resten af organisationen
  • Dokumentering og behandling af alle opgaver ifm. arbejdsmiljø- og miljøindsats
  • Koncernens kontaktperson til eksterne rådgivere og myndigheder som f.eks. AT og kommuner
  • Videreudvikling af bæredygtighed i koncernen inkl. udarbejdelse af miljøvaredeklarationer på betonelementer og fokus på miljøcertificeringer
  • Ad hoc-opgaver inden for arbejdsmiljø og miljø

Kvalifikationer:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, da vi vægter din erfaring og viden fra en lignende stilling højere. Vi forestiller os, at du eventuelt kommer fra bygge- og anlægsbranchen med en interesse og viden omkring arbejdsmiljø og miljø, som du kan drage nytte af og føre videre i dit arbejde hos Industri Beton.

Du er stærk på IT og du brænder for og mestrer datadisciplin og dokumentation. Du har en analytisk og systematisk tilgang til opgaverne, hvor du proaktivt og selvstændigt gennemfører opgaver på tværs af organisationen.

Som person er du udadvendt og en ildsjæl, der udviser stort engagement inden for dit fagområde. Du er fleksibel i din opgaveløsning – og trives med at gå i dybden med opgaverne.

Industri Beton tilbyder

Du bliver en del af en stor virksomhed, der opererer både lokalt og nationalt. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og loyale medarbejdere og vi vægter engagement og godt humør højt. Vi gør vores bedste for at have fokus på den enkelte medarbejders potentiale og udviklingsmuligheder, og med en flad virksomhedsstruktur er der ikke langt fra tanke til handling. Vi har til tider et hektisk arbejdsmiljø, men formår at opretholde en positiv og humørfyldt indstilling. Lønnen forhandles ud fra kvalifikationer og du tilbydes pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. 30 85 12 94 eller chefkonsulent Jeanette Møller Demuth tlf. 30 85 12 93.

Om Industri Beton A/S

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør tilsammen virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere i hele landet. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 125 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge, ca. 10 på kontoret i Aarhus, ca. 30 i montageafdelingen samt 3 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet – både nye projekter, renovering og ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolind.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Kolind
  • Lørdag den 23. oktober 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østjylland

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Bygningsarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, personaleledelse, budgetstyring og kommunikation Med reference til COO får du som montageleder i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til de..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, koordinering, ressourcestyring samt rapportering Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til sl..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Århus

    Produktionsmedarbejdere til Pakketerminal Aarhus på deltid 9 timer om ugen.Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af den .
    • Bygningsarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Kolind

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Kolind over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Kolind over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0