Håndværker til produktion af drikkevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lejre

I HOFOR sikrer vi, at en million mennesker i Københavnsområdet får drikkevand i verdensklasse ud, når de åbner for vandhanen. Vi er samtidig i færd med en renovering og nybygning af vores regionale vandværker, og vi har fokus på den seneste nye vandteknologi.

Som vores nye håndværker bliver du del af sektionen Vand Produktion, hvor du får 60 engagerede kolleger, som arbejder sammen om at udføre drift og vedligehold af Danmarks største vandforsyning. Du indgår i teamet Boringer & Regionale Værker, hvor du sammen med 18 kolleger, fordelt på Midt- og Nordsjælland, servicerer anlæg fra indvinding af vand fra store dele af Sjælland, videre til behandling på værkerne, indtil vandet forlader vandværket og pumpes videre ud i Københavnsområdet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udføre vedligehold på boringer og råvandsledninger
  • Service og vedligehold af understationer
  • Drift og mindre vedligehold af vandværker
  • Afrapportering i forskellige systemer
  • Medhjælp til kolleger på vandværkerne

Da stillingen er en specialiseret stilling, vil du gennemgå en grundig oplæring samt løbende deltage i interne kurser.

Den primære arbejdsadresse er Lejre Vandværk, men da vi arbejder i både Midt- og Nordsjælland, vil du starte og slutte dagens opgaver forskellige steder.

Det er en stilling uden vagtordning, da der allerede er en rådighedsvagt, men der kan forekomme arbejde på skæve tidspunkter samt overarbejde.

Teknisk snilde og overblik

Vi forventer, at du har en baggrund som håndværker f.eks. som smed, elektriker, VVS’er, mekaniker eller lignede. Vi forstiller os, at du har erfaring med mindre såvel som større anlæg. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med vandforsyning eller erfaring fra lignende virksomhed f.eks. fra en fødevarevirksomhed.

Du viser initiativ, er proaktiv og serviceorienteret. Du får tingene til at ske, kan håndtere mange opgaver sideløbende og følger dine opgaver helt til dørs. Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at afslutte dine arbejdsopgaver med et godt resultat.

Du har god forretningsforståelse og er udviklingsorienteret. I HOFOR arbejder vi målrettet med at optimere og forbedre arbejdsgange og processer, og du skal derfor have sans for detaljerne og øje for forbedringsmuligheder.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde. Det er derfor også vigtigt, at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt kan have kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Da IT indgår i jobbet som naturligt arbejdsredskab, forventer vi, at du har flair for IT, er rutineret bruger af MS Office-pakken og har nemt ved at tillære dig nye IT-systemer.

Vi forventer, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til kategori B (personbil).

Bliv en del af en større udvikling

HOFOR er Danmarks største forsyningsselskab og leverer hver dag rent drikkevand til en million mennesker i Hovedstadsområdet. Vi producerer og distribuerer årligt 52 millioner m3 postevand, som hentes op fra undergrunden i et område, der strækker sig fra Hillerød i Nordsjælland til Ringsted på Midtsjælland og Dragør på Amager. Indvindingen er fordelt på 49 kildepladser, der leverer vand til vores syv regionale vandværker, og otte kildepladser der leverer til lokale vandværker.

Du kan læse mere om HOFOR og vandproduktionen på HOFOR.dk/privat/vand/

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder René Gandløse på telefon 2795 3243.

Ansøgningsfristen er den 20. marts 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lejre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Lejre
  • Fredag den 20. marts 2020

Lignende jobs

  • Jord- og betonarbejder søges til spændende projekt...

    Jord- og betonarbejder søges til spændende projekterLUBI JOB søger for kunde en erfaren og entusiastisk betonarbejder til in situ beton, nybyggeri, nivellering, jernbinding og støbning af fundament..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Håndværker til epoxy-arbejde søges!

    Håndværker til epoxy-arbejde søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren og faglært håndværker som ikke blot har epoxy-kursus, men også har erfaring med at bruge det.Arbejdet består af gul..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Stilladsformand, Kalundborg

    Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og -loyalitet og at alle bidrager positivt t..
    • Bygningsarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • 25076 Montage

    Til kunde på Vestsjælland søges medarbejdere, som har erfaring med at samle/montere jernkonstruktioner. Der produceres grøntsagsoptagere, som skal samles/monteres. Man får oplæring. Er du udd. meka..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Lejre

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Lejre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Lejre over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1