Production Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Vi søger en produktionschef med fokus på både den daglige drift og på virksomhedens udvikling.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Du refererer til den administrerende direktør og på sigt vil du indgå i virksomhedens ledergruppe. Du har ledelsesansvar for 6 produktionsledere og for udvalgte ledere af afdelinger, der understøtter produktionen – Production-IT, LEAN og Maintenance & Engineering.

I samspil med produktionslederne og vores Supply Chain afdeling skal du sikre en optimal balance og kapacitet på tværs af fabrikken. Du arbejder både operationelt og strategiske, lægger planer derefter, og sørger for, at der bliver eksekveret på disse.

Vi begyndte vores LEAN-rejse for 4 år siden, der er stadigvæk et stykke vej endnu, og denne rejse forventes det, at du driver videre i samarbejde med vores dedikerede Lean team og vores engagerede medarbejdere.

Elopak Denmark er en del af den norskejede Elopak koncern, der opererer internationalt. I rollen som Production Manager får du en bred kontaktflade ud mod Elopaks andre proces- og projektejere i Europa i forbindelse med produktions- og investeringsprojekter.

Faglige kompetencer

Vi søger en People Manager, der kan drive en performancekultur i en højvolumen produktionsvirksomhed. Det er desuden et must, at du kan drive og implementere LEAN i produktionsmiljøer.

Derudover forestiller vi os, at:

  • Du har en teknisk uddannelse, fx Ingeniør, Maskinmester el.lign.
  • Du har bred ledelseserfaring og kan lede andre ledere
  • Du er vant til at arbejde med produktion med høje kvalitetskrav og komplekse processer
  • Du har let ved at sætte dig ind i systemer, SAP erfaring er et plus
  • Du kan begå dig på engelsk i tale og på skrift

Om dig som person

Du bidrager med analytisk sans og eksekveringsevne i både den daglige drift og i det strategiske arbejde. Du har en teknisk baggrund der gør, at du naturligt har øje for optimeringsmuligheder, og dit drive gør, at du får grebet og fulgt op på disse.

For at lykkes i stillingen skal du være god til at kommunikere på tværs af organisationen og på tværs af de afdelinger, som du står i spidsen for.

Da du bliver leder for andre ledere, så er sparring og lederudvikling et naturligt fokus. Miljøet kan til tider være hektisk, hvorfor det er nødvendigt at kunne navigere gennem udfordringer, også når det kræver hurtige beslutninger og retningsskifte.

Elopak tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, tilskud til fitness, kantineordning samt såvel faglig som personlig udvikling igennem hele din karriere hos Elopak. Virksomheden har et engageret uddannelsesudvalg, som bredt repræsenterer alle medarbejdergrupper.

Du bliver set og hørt! Du bliver en del af en virksomhed, hvor der lægges mærke til din indsats. Vi har tydelig forventningsafstemning om mål og succeskriterier med tæt opfølgning herpå.

Kulturen kendetegnes ved synlig og nærværende ledelse, der ”arbejder i øjenhøjde” og der er fokus på, at den enkelte kan og får lov til at gøre en forskel via høj indflydelse og stort ansvar.

Kulturen præges også af stort sammenhold og at ”få tingene gjort”.

Kort om Elopak
Elopak er en international producent af emballageløsninger til fødevareindustrien. Vi producerer hele døgnet med ganske få lukkedage om året.

Vi har stort fokus på sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed og vores fabrik er velinvesteret og højteknologisk. Kort og godt, en arbejdsplads i konstant udvikling med spændende nye tiltag og stor vækst.

Ansøgning
Send os din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt. Der afholdes løbende samtaler, og Elopak forbeholder sig retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. Grundet GDPR modtager vi udelukkende ansøgninger via vores online jobportal.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Lystrup

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Østjylland

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Bygningsarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, personaleledelse, budgetstyring og kommunikation Med reference til COO får du som montageleder i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til de..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, koordinering, ressourcestyring samt rapportering Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til sl..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Østbirk

    Flair søger produktionsmedarbejdere og truckfører på vegne af Velux A/S i Østbirk Har du en åben og lærerig indstilling, så har du nu muligheden for at blive en del af en stor international pro..
    • Bygningsarbejder
    • Østbirk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0