Lager- og produktionsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Vi søger en IT stærk detektiv, der brænder for at arbejde analytisk og struktureret med vores lager- og produktionsdata.

Du bliver en del af vores supply chain, og vil i tæt samarbejde med produktion, lager og IT være med til at sikre korrekte lager- og produktionsdata i SAP (ERP), MII (MES) & Astro (VMS), sammen med dine øvrige to kolleger i teamet.

Ansvarsområder og opgaver

  • Opfølgning på lagerdata til produktionen (råvarer, mellemvarer og færdigvarer) og sikre korrekt data mellem SAP og vores Warehouse Management System Astro
  • Opfølgning og tæt samarbejde med vores interne og eksterne lager med fokus på simplificering af processer og udvikling af nye arbejdsmetoder og redskaber
  • Udvikling og vedligeholdelse af BI rapporter til lageropfølgning og lagerkontrol
  • Håndtering af returprocesser og re-work af paller fra vores externe lager
  • EDI overvågning og opfølgning i samarbejde med vores globale warehouse og distribution team.
  • Sikre korrekt forbrugs- og tidsregistreringsdata herunder stoptider og at alle varer er korrekt oprettet på produktionsordre
  • Technical complete production (TECO) af afvigende produktionsordre

Kompetencer

  • Erfaring med lager og procesflow fra en lignende stilling, og gerne fra en større produktionsvirksomhed
  • Analytisk med en stærk IT- og procesforståelse
  • Gerne erfaring med SAP
  • Rutineret Excel Bruger
  • Gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale

Om dig som person
I teamet spiller vi hinanden gode, så du skal derfor være en teamplayer, der støtter op om teamets fælles opgaver og mål. Dog skal du også kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver.
Du har en positiv tilgang til kolleger og opgaver, og sidstnævnte tilgår du struktureret og faktuelt. Arbejdsmiljøet er mangfoldigt og internationalt med alsidige og forskelligartede opgaver, og det er naturligvis essentielt, at du kan se dig selv trives i dette. Ligeledes fordrer det, at du kan holde hovedet koldt, og det er en klar fordel, hvis du også kan tænke ud af boksen, da vores optimeringsrejse aldrig slutter.

Elopak tilbyder
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, tilskud til fitness, kantineordning samt såvel faglig som personlig udvikling igennem hele din karriere hos Elopak. Virksomheden har et engageret uddannelsesudvalg, som bredt repræsenterer alle medarbejdergrupper.

Du bliver set og hørt! Du bliver en del af en virksomhed, hvor der lægges mærke til din indsats. Vi har tydelig forventningsafstemning om mål og succeskriterier med tæt opfølgning herpå. Kulturen kendetegnes ved synlig og nærværende ledelse, der ”arbejder i øjenhøjde” og der er fokus på, at den enkelte kan og får lov til at gøre en forskel via høj indflydelse og stort ansvar. Kulturen præges også af stort sammenhold og at ”få tingene gjort”.

Kort om Elopak
Elopak er en international producent af emballageløsninger til fødevareindustrien. Vi producerer hele døgnet med ganske få lukkedage om året. Vi har stort fokus på sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed og vores fabrik er velinvesteret og højteknologisk. Kort og godt, en arbejdsplads i konstant udvikling med spændende nye tiltag og stor vækst.

Ansøgning
Send os din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt, da der løbende afholdes samtaler. Elopak forbeholder sig retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. Grundet GDPR modtager vi udelukkende ansøgninger via vores online jobportal.

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Head of Supply Chain Annette Veng Andersen på mobil.: 51 50 13 25.

HR-afdelingen ved Elopak forestår rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Lystrup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. september 2024 1