Tekniker til tabletproduktion i Manufacturing Development, Oral Finished Products

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

I Oral Finished Products (OFP) har vi sat os det ambitiøse mål, at være først på markedet med en tablet indeholdende et GLP-1 baseret lægemiddelstof. Produktet har nu fået godkendelse på det amerikanske marked, og vi søger nu en ny teknikerkollega til både optimeringsstudier, GMP-kampagner og produktionssupport i vores afdeling, Manufacturing Development (3729) i Måløv.

Der er tale om en fast stilling.

Om afdelingen

I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 400 engagerede kolleger i Måløv. Vi har store ambitioner for fremtiden og arbejder hårdt på at få vores nye produkt succesfuldt på markedet. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

Manufacturing Development består af ca. 70 dedikerede medarbejdere fordelt på 5 teams. Afdelingens hovedformål er support af vores produktionsafdeling, optimering og opskalering af produktionsprocesser samt produktion af tabletter til kliniske studier i fase 3. Da afdelingen er forholdsvis ny, skal du have lyst til at arbejde i en afdeling i rivende udvikling og med gode muligheder for at præge og forbedre arbejdsgangene.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Jobbet

Som tekniker vil du arbejde med proces- og testudstyr relateret til tabletproduktion i stor skala. Det praktiske arbejde inkluderer fremstillingsprocesser så som afvejning, blanding, granulering, tablettering samt blister pakning af det færdige produkt. Mellemprodukter og tabletter testes under processen ved hjælp af IPC analyser såsom sigteanalyser, test for brudstyrke, henfaldstid og lignende.

Du vil deltage i GMP produktioner til kliniske fase 3 studier såvel som optimeringsaktiviteter. Fordelingen mellem GMP produktioner og optimeringsaktiviteter vil variere over tid og nogle opgaver skal løses i tæt samarbejde med kollegaer fra vores udviklingsafdeling. Du vil få ansvar for at udarbejde arbejdspapirer ud fra forsøgsprotokoller, skrive instruktioner, der beskriver vores processer (SOPer) samt deltage i den daglige drift af vores GMP facilitet.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du som vores nye tekniker er uddannet som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddeltekniker, produktionsteknolog, laborant eller lign., og at nedestående passer på dig:

Det falder dig naturligt at tage initiativ og bidrage med din viden. Du har overblik og mod på at løse nye typer af opgaver og opbygge gode arbejdsgange selvom rolle og ansvar fordeling ikke nødvendigvis er på plads fra start. Du har lyst til at arbejde med produktionsudstyr og pulverblandinger i stor skala og er nysgerrig på at løse de problemer, der opstår undervejs. Du er grundig, når det kræves, ved blandt andet udfyldelse af GMP dokumentation, data indtastning og udførelse af IPC analyser i produktionen. Du har overblik, og går foran, og byder ind på alle typer af opgaver, når dine kollegaer har brug for hjælp. Du trives med at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper så som operatører, teknikere og kemikere. Kendskab til produktion, udvikling, pulver, granulater eller tabletter er en fordel men ikke en forudsætning.

Kontakt

For yderligere informationer kontakt teamleder Christiane Wiendahl +45 30794862.

Ansøgningsfrist

12. januar 2020

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at flere millioner patienter med type 2 diabetes i fremtiden vil have et oralt alternativ til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Måløv

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0