Ordrebehandler til NGI Solutions A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

NGI Solutions A/S i Nørresundby søger en selvstændig og dygtig ordrebehandler til at håndtere ordrer på kundespecifikke løsninger i rustfri stål til procesindustrien.

NGI er underleverandør til løsninger i rustfrit stål til procesindustrien - primært til farma-, fødevare- og offshore industrien.

Du vil primært stå for ordrebehandling og fakturering af indkomne ordrer fra kunderne, og du vil være involveret i processen fra tilbudsgivning til aflevering af projekterne. Din opgave bliver dels at kvalitetssikre, så kunderne oplever en effektiv håndtering af deres ordrer, og dels at koordinere opgaverne internt.

Arbejdsopgaverne og dine kompetencer Du vil referere til Product Manager og i samarbejde med teknisk afdeling være med til at lave tilbud, ordreoprettelser og fakturering. Der er travlt i hverdagen, så du skal være god til at koordinere og holde styr på de mange bolde.

Arbejdsopgaverne vil indbefatte;

  • Udarbejdelse af tilbud og beregning af disse
  • Ordreoprettelse og koordinere behandlingen
  • Opfølgning på ordrer hos kunderne via mail og telefon
  • Efterkalkulationer på ordrer
  • Fakturering af ordrer

Kompetencer;

Du har evt. en teknisk uddannelse, gerne som produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende - og/eller du har arbejdet som ordrebehandler eller salgsback-up i en anden virksomhed. Har du en håndværksmæssig baggrund er dette ligeledes interessant, da materialekendskab er en fordel.

Herudover er du:

  • Proaktiv og har et godt drive
  • Serviceminded og kan tale med de fleste
  • Struktureret og har et godt overblik
  • En positiv person, der er nysgerrig og løser opgaverne effektivt

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau samt er erfaren bruger af ERP-system. Der bruges NAV2016 i virksomheden.

Virksomheden tilbyder dig Job i en spændende produktionsvirksomhed, som vækster og er i positiv udvikling. Det giver rigtig gode muligheder for spændende udfordringer og udvikling, både personligt og fagligt.

Lønpakke efter kvalifikationer indeholdende en pension på 10,5% og sundhedsforsikring samt en god kantineordning.

Kontakt MatchMind A/S håndterer rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller på 30 21 45 15.

Der holdes løbende samtaler og ansættelsesstart er senest 1. august eller efter aftale.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

NGI Solutions er en del af NGI A/S, som er en højt specialiseret niche-organisation der fremstiller rustfri nivellerløsninger til maskinbyggere og fødevareindustrien over hele verden. De er 100 ansatte og har siden 1991 udviklet og produceret eget produktsortiment på adressen i Nørresundby og med afdelinger i USA og Italien. I år kom NGI på schweiziske hænder og er nu ejet 100% af Habasit AG www.habasit.com.

NGI Solutions løser alle slags underleverandør opgaver og er vant til at samarbejde med kvalitetsbevidste kunder, der forventer høj kvalitet, sikker levering og konkurrencedygtige priser. De varetager alle former for bearbejdning af rustfrit stål og har en lang erfaring med fremstilling af produkter og løsninger udført i en håndværksmæssig høj kvalitet.

Læs mere om virksomheden på www.ngi-solutions.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 17. juli 2019

Lignende jobs

  • Støberiteknikerlærling

    Støberiteknik er endnu ikke så udbredt et håndværk i Danmark; at kunne tage uddannelsen i Danmark er nyt og kendskab til jobindhold og krævede kompetencer er for mange ukendte. Ikke desto mindre er..
    • Bygningsarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Lager-og produktionsmedarbejdere søges til Aalborg

    Har du erfaring med lager- og/eller produktionsarbejde/montageopgaver? Vi søger medarbejdere primært til daghold, der tilbydes både korte og længerevarende vikariater. Uanset om du er studerende el..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Motivated employees to production work in Nibe

    The JobThe JobWe are looking for new employees.You will be a part of the production, which consists of a professional and energetic team with a big focus on delivering the best quality.Your working..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sandblæser til [xxxxx] Støvring

    Har du erfaring med sandblæsning og maling? Vi mangler en sandblæser/maler på vores værksted i Støvring, hvor du skal løse forefaldende sandblæseropgaver, metallisering og grundmaling af egen p..
    • Bygningsarbejder
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3