Rekrutteringsfirma

Overmontør med drifts- og ledelsesansvar søges til Per’s VVS i Regstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Regstrup

Overmontør med drifts- og ledelsesansvar søges til Per’s VVS i Regstrup


Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet, og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!


Om jobbet

Som overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for ledelse for 9 montører og 4 lærlinge, og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører. Du bliver en aktiv del af ledelsesgruppen, hvor du har mandat til at handle, og hvor du er med til at præge udviklingen i forretningen i tæt samarbejde med direktøren.

Dine primære opgaver er følgende:

  • Tilbudsgivning på projekter
  • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
  • Ledelse af montører
  • Tæt sparring med driftsteamet omkring ressourceplanlægning ift. de forskellige projekter
  • Ordreplanlægning og kvalitetssikring
  • Key Account for Top 4 kunder
  • Koordinering med underleverandører
  • Deltage i byggemøder
  • Indkøb af diverse værktøj

Derudover får du et spændende og afvekslende job med gode personlige udviklingsmuligheder i en stadig voksende virksomhed, med dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø med karakter af tæt samarbejde. Du får en tæt sparring med ejeren, og I har løbende reference møder for at sikre et godt flow i virksomhedens opgaver og projekter.

Dine kvalifikationer og egenskaber

Du er uddannet inden for VVS og har selv arbejdet som VVS-montør. Du har nogle års erfaring som overmontør, hvor du har været vant til ledelse og den daglige planlægning, kvalitetscheck og opfølgning af opgaver og projekter. Samtidig er du vant til at holde fokus og drive udvalgte storkunder uden at miste fokus på nye potentielle kunder.

Du vægter kommunikation, information og sparring med ledelse og dine kolleger højt, og du formår at formidle opgaver og projekter med høj kvalitet.

Du er en stærk, resultatorienteret og ambitiøs leder, som kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer, og du er vant til at stå på mål for dine handlinger. Du formår at se helheden i hver en opgave, og da dine opgaver er mangfoldige og ansvarsfulde, er det derfor vigtigt, at du trives med at drive opgaverne og får energi af at nå resultater.

Du er ansvarsbevidst og pålidelig, og du møder dine kolleger og kunder med godt humør og professionalisme.

Du er stærk til IT og vant til at arbejde i Office-pakken med Excel. Du kan tænke i løsninger og gerne komme med input omkring nye ideer, som gavner forretningen.

Du taler og forstår dansk og engelsk.

Løn efter kvalifikationer, pension, bil, bærbar og mobil.

Derudover er du med til at definere nye KPI-processer og målsætninger.

Om Per’s VVS

Per’s VVS blev etableret i 1993 med hovedafdeling i Regstrup ved Holbæk. De er totalleverandør af VVS-løsninger til boligselskaber, virksomheder og private kunder, lige fra små til de store opgaver.
I dag råder de over 20 servicevogne, 20 fuldt uddannede VVS-montører, lærlinge samt administrativt personale. De har eget værksted og vagtservice.

Deres styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder.
De yder altid en hurtig alsidig og professionel samt effektiv service overfor deres kunder. Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere, derfor uddanner de også løbende deres medarbejdere i den nyeste teknologi, så de sikrer dynamik og know-how.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. + 45 2329 4411 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Regstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Regstrup
  • Torsdag den 24. juni 2021

Lignende jobs

  • Jord- og betonarbejder søges til spændende projekt...

    Jord- og betonarbejder søges til spændende projekterLUBI JOB søger for kunde en erfaren og entusiastisk betonarbejder til in situ beton, nybyggeri, nivellering, jernbinding og støbning af fundament..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Håndværker til epoxy-arbejde søges!

    Håndværker til epoxy-arbejde søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren og faglært håndværker som ikke blot har epoxy-kursus, men også har erfaring med at bruge det.Arbejdet består af gul..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Stilladsformand, Kalundborg

    Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og -loyalitet og at alle bidrager positivt t..
    • Bygningsarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • 25076 Montage

    Til kunde på Vestsjælland søges medarbejdere, som har erfaring med at samle/montere jernkonstruktioner. Der produceres grøntsagsoptagere, som skal samles/monteres. Man får oplæring. Er du udd. meka..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Regstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Regstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Regstrup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1