Rekrutteringsfirma

Vedligeholdelsestekniker med erfaring fra fødevarefremstilling eller anden GMP-reguleret produktion til Rønnede

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønnede

Vedligeholdelsestekniker med erfaring fra fødevarefremstilling eller anden GMP-reguleret produktion til Rønnede


Til Nestlé Professional Food i Rønnede søger vi en vedligeholdelsestekniker/servicetekniker til vedligeholdelsesteamet med erfaring fra GMP-reguleret industri. Har du hænderne rigtigt skruet på og en relevant teknisk uddannelse eller tilsvarende erfaring? Så kan du være lige netop den kandidat, vi efterspørger.


Fabrikken i Rønnede fremstiller bouillon, fond suppe og saucer til det professionelle marked primært under de 2 mærker OSCAR og CHEF. Fabrikken ligger 60 km syd for København og beskæftiger 43 engagerede medarbejdere. Heraf består vedligeholdelsesteamet af 1 maskinmester (teamleder) og ialt 4 teknikere. Virksomheden er stolt af sin flade organisation, hvor der praktiseres gensidig respekt, og hvor alle medarbejdere tager ejerskab for egne opgaver og for, at man opnår fælles målsætninger.

Jobbet

Opgaverne vil være inden for hele fabrikkens matrikel i Rønnede; herunder tekniske anlæg, maskiner, materiel og bygninger. Endvidere vil du sammen med det tekniske team sikre, at forsyningsanlæg og maskiner fremstår i god stand og med en høj driftssikkerhed, og at der løbende vil blive optimeret, udviklet og gennemført tekniske forbedringer i produktionen.

Du vil som vedligeholdelsestekniker skulle indgå i den daglige opgaveløsning på lige fod med de øvrige 3 teknikere i teamet.

  • vedligehold og fejlfinding på nogle af følgende anlæg: fyldeanlæg, procesanlæg, pasteurisering, opvarmning, afkøling, blande-/mixeranlæg, pakke- og emballagesystemer samt vejesystemer
  • opgaver inden for maskinnedbrud
  • service og forebyggende vedligeholdelse
  • forbedringsprojekter og indkøb af reservedele

Endelig er det en essentiel del af teknikerens job at dokumentere alt vedligehold i PM5 for at sikre opsamling af viden om maskiner, anlæg m.m. til brug for det fremtidige arbejde i teknisk afdeling samt understøtte samarbejdet mellem den tekniske afdeling og dets interessenter.

Om dig

Opgaver fordeles naturligt i henhold til den enkeltes kompetencer, og der kan derfor være flere indgange til stillingen. Vi forestiller os umiddelbart, at du er automatiktekniker, industritekniker, har en el- eller maskinteknisk baggrund eller har mangeårig erfaring som vedligeholdelsestekniker i pharma- eller fødevareindustrien.

Det vil være en fordel, hvis du har godt begreb om nogle af de utility-anlæg, som virksomheden bruger til at understøtte ovennævnte systemer; herunder især: Trykluft, ventilation, damp, vandsystemer, vaskeanlæg samt kølesystemer.

Din tilgang til opgaverne vil være med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer samt med fødevaresikkerheden som et nøgleord for arbejdets udførsel.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Har en positiv og konstruktiv tilgang til opgaveløsningen og dine kollegaer i teamet
  • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • Arbejder proaktivt og selvstændigt med dine opgaver, men ikke er bange for at spørge om vejledning
  • Er pligtopfyldende, detaljeorienteret og sætter en ære i at holde områderne i pæn stand
  • Kan bidrage til opgave- og problemløsning samt selvstændigt varetage opgaverne inden for de forskellige områder
  • Kan arbejde med IT på almindeligt brugerniveau
  • Kan kommunikere uhindret på dansk i skrift og tale samt læse manualer på engelsk


Vilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du arbejder på daghold fra f.eks. kl. 6.00-14.00. Du er herudover forpligtet til at påtage dig overarbejde, som varsles i henhold til gældende overenskomst. Løn, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due Overbye på tlf. 23 29 44 11 eller [email protected]


Om Nestlé

Nestlé is the world’s largest food and beverage company and also the company investing the most in food R&D: EUR 1.5 billion. It is present in 189 countries around the world and its 328,000 employees, of which 5,000 works with R&D, are committed to Nestlé’s purpose of enhancing quality of life and contributing to a healthier future. Nestlé offers a wide portfolio of products and services for people and their pets throughout their lives. Its more than 2,000 brands range from global icons like Nescafé, Purina Pet food, Nestlé Baby food, Cheerios and KitKat to local favourites like Super Flyers, OSCAR & Zoégas. Company performance is driven by its Nutrition, Health and Wellness strategy. Nestlé is based in the Swiss town of Vevey where it was founded more than 150 years ago. We are an Equal Opportunity Employer that strives to provide an inclusive work environment that involves everyone and embraces the diverse talent of its people. Fabrikken er certificeret indenfor økologi, HALAL, FSSC22000, ISO9001, ISO14001 og ISO45001.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønnede.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Rønnede
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Produktionsmedarbejder til fødevareindustri søges

    Virksomheden er en større producent, som producere fødevare med stolthed. De søger nu en ny medarbejder.Fødevarende leveres rundt omkring i verden, og der sættes derfor høj standart indenfor hy..
    • Bygningsarbejder
    • Rønnede
    Få mere info
  • Er du vores nye brolægger?

    Du vil være med til opgaver, som blandt andet:StøttemureIndkørslerP-pladserFortoveStierTerrasserArbejdsopgaverDer er i øjeblikket fuld gang med etablering af fjernvarme.Vi skal derfor b..
    • Bygningsarbejder
    • Holmegaard
    Få mere info
  • Produktionsmedarbejder til fødevareindustri søges

    Virksomheden er en større producent, som producere fødevare med stolthed. De søger nu en ny medarbejder.Fødevarende leveres rundt omkring i verden, og der sættes derfor høj standart indenfor hy..
    • Bygningsarbejder
    • Rønnede
    Få mere info
  • Rutineret truckfører til Haribo

    Til Haribos fødevareproduktion i Faxe søger vi rutinerede truckfører. Der er tale om vikariater 1-5 dage om ugen på skiftehold og det er en fordel at kunne arbejde på skiftehold, primært dag og..
    • Bygningsarbejder
    • Faxe
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Rønnede

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Rønnede over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Rønnede over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1