Værkmestre til institution Sydvestjylland - Renbæk Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skærbæk

Et antal værkmestre søges til Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel.

Vil du være en del af et godt fællesskab med højt til loftet, og en værktøjskasse fuld af muligheder? Så læs videre nedenfor….

Institution Sydvestjylland søger værkmestre til varetagelse af beskæftigelsen i Renbæk fængsel. Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og arbejde med at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Stillingerne er normeret til 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag-fredag. Stillingerne er ledige til besættelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Institution Sydvestjylland er en del af Kriminalforsorgen Syddanmark, der ud over Renbæk Fængsel består af Esbjerg Arrest. Renbæk Fængsel har 204 mandlige afsonere, der er fordelt imellem fængslets åbne og lukkede afdelinger.
Som værkmester indgår du i et team med de øvrige værkmestre i beskæftigelsen og refererer til enhedsleder/enhedschefen for området.

Dine opgaver
Renbæk fængsel søger flere medarbejdere, som kan og har lyst til at bruge sin faglighed til at beskæftige, vejlede og uddanne indsatte sammen med teamet af værkmestre i beskæftigelsen. I det daglige har vi tæt og god kontakt med indsatte, og er en arbejdsplads med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, beliggende i skønne omgivelser. Teamet af værkmestre beskæftiger indsatte med vedligeholdelsesopgaver og produktioner.

Forventninger til dig som medarbejder er, at du

  • Du er uddannet værkmester eller ønsker optagelse på uddannelsen som værkmester.
  • Du har en håndværksmæssig/erhvervsfaglig uddannelse eller du er parat til, at efteruddanne dig.
  • Du er dygtig til, at se muligheder frem for begrænsninger.
  • Du har kendskab til IT-systemer på brugerniveau.
  • Du evner at kommunikere forståeligt i skrift og tale.
  • Udstråler autoritet, er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i konfliktsituationer.
  • Kan fungere i en tværfaglig medarbejdergruppe med vekslende arbejdsopgaver.
  • Du besidder en god portion humor og bidrager til det gode arbejdsmiljø.
  • Du er initiativrig, alsidig, fleksibel og arbejder løsningsorienteret.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job på en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere har en væsentlig og værdifuld rolle i forhold til løsning af en vigtig samfundsopgave. Fængslets værdier er bygget på ordentlighed, tillid, tryghed og åbenhed. Et arbejde, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt.

Vi sikrer en grundig introduktion til arbejdet og arbejdspladsen, hvor faglig sparring med øvrige kolleger er i højsæde. Endvidere garanterer vi, at du får stor indflydelse på din arbejdsdag.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedsleder Tina B. Jeppesen telefon 7240 3008 eller enhedschef Michael Hagedorn Larsen 7255 9197.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Tiltrædelse forventes d. 1. oktober 2022.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til Tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne for Ny løn. Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund vil du bliver indplaceret i løngruppe 2 eller 3.

Uddannelsen som værkmestre i Kriminalforsorgen

Værkmestre i Kriminalforsorgen skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb, hvilket du skal være indstillet på at fuldføre. Uddannelsen vil foregå på vores uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen på vores hjemmeside www.Kriminalforsorgen.dk., hvor du også kan orientere dig om optagelseskrav til uddannelsen, herunder fysiske krav og studiekrav.

Kontakt evt. HR-konsulent Torben Balsby tlf. 7255 4773, vedr. optagelseskrav og uddannelsen til værkmester.

Uddannelsen starter samtidig med ansættelsen den 1. oktober 2022. Hvis du i forvejen er uddannet værkmester kan ansættelse ske før den 1. oktober 2022.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdspladsen er beliggende Renbækvej 12, 6780 Skærbæk.

Når du søger stillingen vil du skulle gennemgå en optagelsesproces, umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Processen består af en fysisk test og et interview hos Kriminalforsorgens rekrutteringsteam. Såfremt du efter optagelsesprocessen bliver erklæret egnet til uddannelsen, vil du blive inviteret til en afsluttende samtale på Renbæk fængsel.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelseskontrakter og uddannelsesbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skærbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Skærbæk
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Skærbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Skærbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Skærbæk over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 4
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1