Kickstart din karriere som Graduate inden for ledelse, produktion og salg i en af Danmarks førende servicevirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Kickstart din karriere som Graduate inden for ledelse, produktion og salg i en af Danmarks førende servicevirksomheder

Som Graduate hos De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) bliver du en del af et 2-årigt forløb, hvor du får hands-on erfaring med produktionsledelse og -optimering, salg og service samt forretningsudvikling og projektledelse inden for servicebranchen. Forløbet vil klæde dig på til på sigt, at kunne varetage en stilling som leder eller nøgleperson i vores koncern. Vi søger dygtige Graduates til opstart den 1. oktober 2021 eller tidligere.

Hvad vil det sige at være en del af DFD’s Gradaute-program?
Dit Graduate-forløb bliver sammensat ud fra dine kompetencer og interesser samt DFD’s strategiske og operationelle behov. Du vil igennem de næste to år og 2-4 rotationer få muligheden for at afprøve dig selv i forskellige roller inden for produktionsledelse og -optimering, salg og service samt forretningsudvikling og projektledelse. Du bliver en del af et Graduate-team på cirka 8 personer, som består af både nye og erfarne Graduates.

Under hver rotation vil du møde engagerede kollegaer, spændende udfordringer, deltage i interessante kurser og lære et nyt forretningsområde at kende. Tilsammen vil dette give dig den nødvendige viden og et bredt netværk inden- og uden for organisationen, til på sigt at kunne blive en fremtidig leder eller nøgleperson enten i driften eller på hovedkontoret. Vi er en landsdækkende koncern med et søsterselskab i Sverige, og du kan derfor forvente at dine rotationer kan bringer dig til en anden landsdel eller til Sverige. Vi støtter og hjælper dig under rotationer, som giver større forandringer i din dagligdag.

Vores filosofi er, at beslutninger skal tages af dem, som er tættest på kunden. Vi er derfor en meget decentraliseret virksomhed, hvor løsninger tilpasses de lokale behov, så vi bedst muligt kan servicere vores kunder. Du kan derfor forvente at få en hverdag, hvor du fra start får et stort ansvar og er med til at træffe beslutninger.

Hvad søger vi i en Graduate?
Vi forventer, at du er ambitiøs og drømmer om en karriere inden for produktionsledelse og –optimering, salg og service eller forretningsudvikling og projektledelse. Du er derfor heller ikke bange for at smøge ærmerne op, når det gælder om at få erhvervserfaring i salgs- og servicesituationer, produktionsledelse, forandrings- og optimeringsprojekter, forhandlinger og meget mere.

Du har en relevant akademisk- eller erhvervsuddannelse inden for f.eks. ledelse, service eller Supply Chain fra CBS, som ingeniør fra DTU eller en erhvervsuddannelse som produktionsteknolog og –teknikker, maskinmester, industri- eller procesoperatør. Det er også interessant for os, hvis du kommer med praktisk erhvervserfaring med produktion, salg, service og ledelse. Det vigtigste for os er, at du har en solid forretningsforståelse, så du hurtigt kan sætte dig ind i nye forretningsområder og arbejdsfunktioner. Endvidere er du god til at kommunikere på alle niveauer, da du under dit Graduate-forløb vil få et bredt internt og eksternt netværk af kunder, samarbejdspartnere, sælgere, produktionsmedarbejdere, specialister, direktører og kundeservicepersonale.

DFD er en af Danmarks førende servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler, måtter og hygiejneservice. Vi har afdelinger i både Danmark og Sverige, hvormed vi beskæftiger omkring 2.000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med stærke kerneværdier, der afspejles i både vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Smørum
  • Lørdag den 04. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Smørum over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1