Selvstændige og dygtige teknikere søges til vores vaskerier i hele landet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Motiveres du af forskelligartede teknikopgaver? Og vil du have en stor indflydelse på produktionsapparatet i vores vaskerier? Vi søger lige nu teknikere til vores afdelinger i Hillerød, Ishøj, Kjellerup, Løgumgårde og Aalborg.

Som tekniker vil du sammen med produktionsledelsen have ansvaret for vedligeholdelse og reparationer af vores vaskerimaskiner, der består af semiautomatiske rullemaskiner, vaskerør, gasdrevne tørretumblere, centrifuger og conveyer systemer.

I Elis Danmark A/S bliver du en del af en professionel virksomhed med høje standarder for den daglige drift i vaskeriet. Med reference til produktionschefen i den enkelte afdeling bliver du en del af det produktionsteam, som er afhængige af, at maskinerne kører. Du får derfor en væsentlig rolle i, at holde maskinerne i god stand.

Hvad er jobbet, og hvem er vi?
Du kommer til at arbejde med en bred pallette af tekniske opgaver, som fagligt spænder bredt. Du får bl.a. ansvaret for tekniske projekter, herunder opbygning af flow, installation af nye maskiner etc. Derudover får du det daglige ansvar for at sikre, at vores maskiner og installationer fungerer optimalt. Med til jobbet følger bestilling af reservedele og koordinering med leverandører til den tekniske afdeling. I samarbejde med Indkøbsafdelingen på hovedkontoret i Søborg.

Dine vigtigste opgaver består i at sikre, at produktionsapparatet fungerer, samt vedligeholde og servicere maskinerne. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, når du i samarbejde med produktionsledelsen planlægger og udfører opgaverne.

Dine primære opgaver/ansvarsområder bliver:

  • Vedligeholdelse af maskinpakken
  • Udføre reparationer og fejlfinding på maskiner
  • Koordinere brug af eksterne specialister/konsulenter
  • Udvikling og optimering af flow
  • Bestilling af materialer
  • Implementering af ny vedligeholdelsesdatabase

Vi forventer, at du:

  • Har en faglig uddannelse som fx smed, maskinarbejder, elektriker, mekaniker eller tilsvarende relevant baggrund og erfaring.
  • Har interesse og flair for lidt af hvert inden for damp, pneumatik, hydraulik, el, mekanik, vandflow, PLC-styring og IT
  • Er erfaren bruger af Office-pakken
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Kedelcertifikat er en fordel, men ikke et krav.
  • Har en fleksibel indstilling til arbejdstid, da der i nogle afdelinger arbejdes med 2 skift dag/aften, hvor der kan forekomme weekendarbejde.


Vi søger teknikere til følgende afdelinger:


Tekniker, Hillerød – 25-08-2022

Tekniker, Kjellerup – 02-09-2022

Teknisk chef, Hillerød – 05-09-2022

Tekniker, Løgumgårde – 07-09-2022

Tekniker, Aalborg – 19-09-2022

Vores afdelinger er beliggende i hele landet. Klik dig ind her og se på kortet, hvor den nærmeste afdeling er for dig: https://dk.elis.com/da/kontakt#!

Produktionsteamets størrelse afhænger af den enkelte afdeling. Uanset hvilken afdeling, vil du Som medarbejder hos os blive en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel, og hvor vi sætter en ære i at høre dine idéer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger i et dynamisk og i til tider travlt miljø, hvor vi står sammen for at give kunderne de bedste serviceoplevelser og opnå de bedste resultater til gavn for virksomheden.

Helt konkret tilbyder vi:

  • Fuldtidsstilling
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning og sundhedssikring
  • Arbejdstøj og firmatelefon
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Engagerede og kompetente kollegaer
  • En sjov og dynamisk hverdag, hvor du selv har mulighed for at præge stillingen

Mød dine kommende kollegaer her og hør, hvorfor de er glade for at arbejde hos Elis: https://dk.elis.com/da/koncern/bliv-ansat-hos-os/jobs-0


Ansættelsesvilkår, ansøgningsfrist og -proces
Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet eller vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte vores HR afdeling, Line Hyller Birkling og Pernille Kristensen på tlf. 2373 8644/2373 8614 eller på mail: [email protected].

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest d. 19. september

Du bedes sende din ansøgning via linket på denne side eller via vores hjemmeside https://dk.elis.com/da/jobs, og du skal vide, at vi naturligvis behandler din ansøgning fortroligt.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.


Om Elis
Som medarbejder hos Elis bliver du en vigtig spiller i vores rolle som Danmarks førende tekstilserviceudbyder. Vi udlejer, vasker og leverer kvalitetstekstiler, måtter/mopper og fuldservicerede hygiejneløsninger til både store og små virksomheder. Vi udvikler hele tiden nye bæredygtige produkter og serviceløsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det sikrer os en miljøvenlig profil, der kommer alle til gode.

Hos Elis er vi stolte af at være den første verdensmål-certificeret virksomhed i verden, og derfor er miljø og bæredygtighed et centralt element i vores strategi. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem vores cirkulære tekstiler og høje standarder for brug af sæbe i vores vaskeprocesser.

Med et ønske om at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, fokuserer vi løbende på at uddanne vores ledere til at kunne varetage både medarbejdernes og virksomhedens interesser. Vi ved nemlig, at god ledelse er afgørende for medarbejdernes arbejdsglæde og dermed virksomhedens resultater.
Vores fokus på ledelse har bl.a. resulteret i, at vi i 2019 investerede i vores egen interne lederuddannelse med vores værdier og 6 lederkompetencer i centrum: empatisk, anerkendende, nysgerrig, proaktiv, vedholdende og helhedsorienteret. Uddannelsen er obligatorisk for alle ledere, og vi bygger hele tiden videre på den. Du kan læse mere om vores lederuddannelse her: LederDNA uddannelse | Elis og Vores ledere kan spille hinanden bedre med tillid | ELIS

I vores CSR-rapport kan du læse mere om, hvem vi er som virksomhed og vores mange aktiviteter i forhold til at være en ansvarlig og eksemplarisk virksomhed med respekt for både miljø/bæredygtighed, medarbejdernes trivsel, kundernes oplevelser og virksomhedens resultater: https://dk.elis.com/da/csr


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Buying & Production Intern

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketer...

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold deltid Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketermin...

    Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketerminal Brøndby (aftenhold - deltid)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2