Håndværker søges til Sdr. Omme Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønder Omme

Institution Sdr. Omme søger pr. 1. februar 2022 en ny medarbejder til uddannelsen som værkmester, med en håndværksmæssig baggrund som murer, maler, tømrer, smed eller lignende. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Om stillingen
Vi tilbyder en spændende uddannelse med mange udfordringer, ansvar og indflydelse i et miljø, hvor tværfagligt samarbejde er i højsædet. Fængslet har 22 ansatte værkmestre. Derudover er der tilknyttet 1 enhedschef og 3 enhedsledere til beskæftigelsen som bl.a. også indeholder en fængselsskole.

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt af:

  • Beskæftigelse og kompetenceudvikling af de indsatte gennem en høj grad af relationsarbejde
  • Medvirke til den daglige reparation og vedligeholdelse samt renovering af institutionens bygninger og inventar, i samarbejde med såvel kollegaer som indsatte
  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere og virksomheder
  • Bestille og modtage varer til institutionen gennem Indfak2
  • Tage aktivt del i de indsattes sagsbehandling, i samarbejde med socialrådgivere og kontaktpersoner
  • Bidrage til et miljø med læring og udvikling for øje.

Vi søger en medarbejder, som:

  • Har bred faglig erfaring inden for det håndværksmæssige område, og er faglært indenfor bygge- og anlægsbranchen, hvilket dog ikke er et krav, hvis du er den rette person
  • Har hænderne skruet rigtigt på, og som ikke er bange for at deltage i mange forskellige former for håndværksmæssigt arbejde, sammen med dine kollegaer på tværs af fagligheder
  • Kan planlægge og arbejde selvstændigt
  • Er indstillet på faglige og menneskelige udfordringer
  • Er psykisk robust
  • Har et godt humør, er positiv og udadvendt
  • Kan samarbejde på tværs i institutionen med andre faggrupper
  • Trives i den daglige omgang med de indsatte, og har evnen til at motivere de indsatte til beskæftigelse
  • Har interesse i at uddanne dig til at kunne undervise de indsatte på AMU niveau.

Får du stillingen, skal du uddannes som værkmester
Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe, og du skal derfor gennemgå en del af den samme uddannelse som fængselsbetjentene. Uddannelsen til værkmester tager 2 år, hvor der størstedelen af tiden arbejdes på Sdr. Omme Fængsel. Derudover vil der være skoleophold på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Der er løn under hele uddannelsen.

Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: Værkmester - Kriminalforsorgen

Du kan læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav, som er de samme som på fængselsbetjentuddannelsen, her: Bliv fængselsbetjent | Vi arbejder for mennesker og samfund (blivfaengselsbetjent.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold Tjenestemandsloven og gældende aftale om indplacering af uniformeret personale i Kriminalforsorgen og principperne i Ny Løn. Indplaceringen sker i løngruppe 2 eller løngruppe 3 afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Sdr. Omme Fængsel, Holdgårdsvej 142, 7260 Sdr. Omme.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. februar 2022, eller såfremt ansættelsen sker som værkmester på prøve sker ansættelsen pr. 1. april 2022, hvor uddannelsen ligeledes starter. Stillingen er på 37 timer ugentligt og arbejdstiden er fordelt på dagtjeneste mandag til fredag

Om Institutionen
Sønder Omme Fængsel er et åbent fængsel og en del af Institution Sdr. Omme, som har plads til 222 indsatte og har ca. 140 medarbejdere. Fængslet består af flere selvstændige specialafdelinger og flere almindelige belægsafdelinger. Der vil være opgaveløsning på tværs af alle afdelinger.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 27. december 2021.

Når du søger stillingen, vil du skulle gennemføre en optagelsesproces umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Processen består af en fysisk test og et interview hos Kriminalforsorgens rekrutteringsteam. Såfremt du efter optagelsesprocessen bliver erklæret egnet til uddannelsen, vil du efterfølgende blive inviteret til en afsluttende samtale på Sdr. Omme Fængsel.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, skal du senest den 3. januar 2022 have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Inden en eventuel ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedsleder Steffan Brogaard på telefon 7255 3650 eller enhedschef Ivan Bøjlesen på 7255 3680.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønder Omme.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Sønder Omme
  • Mandag den 27. december 2021

Lignende jobs

  • Grafisk produktionsmedarbejder til [xxxxx]

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Erfaren montør til Tavlemontage

    Fleks Tavler har travlt og søger mekanisk dygtige medarbejder til opbygning og montage af tavlestel i vores produktion i Vejle. Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne o..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ribe

    Er du vild med processer og produktionsudstyr, så er nedenstående job sikkert noget for dig. For vores kunde i Ribe søger vi en medarbejder til et Try & Hire-vikariat på 12 uger til fast aftenh..
    • Bygningsarbejder
    • Ribe
    Få mere info
  • VVS-montør/-tekniker til Vejle Sygehus

    Er du VVS-montør/tekniker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler.Vi tilbyder et selvstændigt job i en..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Sønder Omme

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Sønder Omme over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Sønder Omme over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0