Selvstændig Montage Leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

DALUM Beverage Equipment udvikler og producerer innovativt, ressource- og omkostningsbesparende procesudstyr til det hurtigt voksende segment af specialbryggerier. Virksomheden dækker det voksende behov for adgang til avancerede teknologier, der hjælper bryggerier med at reducere emissioner, forbedre udnyttelsen af råmaterialer og reducere brugen af vand og energi. Vores første produkt er et CO2 anlæg. Anlægget fremmer en cirkulær udnyttelse af bryggeriernes naturlige CO2 ved at genvinde CO2 fra fermenteringen. Det opsamles, renses og opbevares flydende – klar til brug i alle trin i den videre ølproduktion, som et alternativ til transport og brug af CO2 fra eksterne kilder. Ud over at have en indvirkning på omkostningerne har det også en positiv effekt på miljø og klima. Det reducerer bryggeriernes CO2-udledning betydeligt og understøtter Green Deal og FN Sustainable Goals.

Muligheden

Vi udvikler og producerer innovative løsninger og du vil få en vigtig rolle I gennemførelsen af banebrydende projekter, der skaber nye, bæredygtige muligheder for specialbryggerier verden over. Du vil få et stort og selvstændigt ansvar for vores værksted og montage, som du forventes at kunne drive, videreudvikle og optimere. Du kommer til at arbejde tæt sammen med stifter, leverandører, kunder og andre interne funktioner i et meget entreprenant, ambitiøst og krævende miljø.

Opgaver

* Montage – elektrisk og mekanisk

* Kvalitetssikring

* Test af prototyper, herunder i samarbejde med leverandører og bryggere

* Videreudvikling og optimering af værksted og montage

* Indkøb

* Ledelse

Personen vi søger

Du arbejder selvstændigt og venter ikke på, at opgaverne kommer til dig. Du har god orden, sans for detaljerne og sætter en ære i, at udføre et gedigent stykke arbejde

Som person er du stabil, robust, energisk, vedholdende og får opgaverne løst til tiden. Det er vigtigt at du har et entreprenant mindset og trives i et Scaleup med store ambitioner og med stort potentiale for vækst. For at kunne lykkes i stillingen er det derfor vigtigt, at du har lyst til at være en del af denne rejse, er positiv, åben, fleksibel og i stand til at tilpasse dig til løbende forandring. Stillingen rummer stor selvstændighed, men du skal evne at samarbejde og kunne give og modtage feedback, på en positiv facon. Du er intelligent kan hurtigt sætte dig ind i nye områder/opgaver. Du er vant til at arbejde med de gængse it-systemer, kan læse og forstå maskintegninger og el-diagrammer. Den rette kandidat har formentlig et par års erfaring fra tilsvarende stilling med montage. Kandidaten har ideelt set også erfaring med indkøb og ledelse – alternativt et ønske om og potentiale til, at kunne varetage disse opgaver. Har en håndværksmæssig uddannelse, eller på anden vis håndværksmæssige kvaliteter, der gør, at du kan levere resultater af høj kvalitet. Det er en fordel hvis du også har erfaring med rørbuk og svejsning.

Sådan ansøger du:

Du bedes søge stillingen via linket på stillingsopslaget.

Kontakt Kim Chr. Dalum CEO

T: + 45 2126 3789

E: [email protected]

W: dalumequipment.com DALUM Beverage Equipment ApS Deadline

Vi indkalder løbende til samtale. Vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søndersø
  • Torsdag den 01. december 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søgesFor en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt inden for beton arbejde, el..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Middelfart

    Er du elektriker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler. Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdelin..
    • Bygningsarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Aarup

    Micro Technic søger en erfaren og alsidig service- og produktionsmedarbejder til vores dynamiske team. Hvis du har en solid håndværksmæssig baggrund og interesse for produktion, har vi den perfekte..
    • Bygningsarbejder
    • Aarup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odense

    Det tilbyder vi:En attraktiv lønpakkeSundhedsforsikring via god pensionsordningFleksibel indstillet organisationMulighed for efteruddannelseDu bliver en del af et højteknologisk miljø, og en branch..
    • Bygningsarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0