Teknisk Assistent til produktionsdokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Teknisk Assistent til produktionsdokumentation

Produktionsteknolog, teknisk designer el. lign.

Har du erfaring med at udarbejde CAD tegninger og lave produktionsforberedende dokumentation? Eller har du blot fået den teoretiske viden fra skolebænken – men til gengæld har masser af gå på mod, gode administrative evner og interessen for at arbejde med det i praksis? Og har du så samtidig et naturligt flair for at se lige netop, hvilke manuelle arbejdsgange, man kan gøre smartere? Så er dette muligvis jobbet for dig...

Vær med til at opbygge en helt ny rolle indenfor teknisk produktionsdokumentation
Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vores konstruktionsafdeling beskæftiger 12 dygtige konstruktører, som designer lige netop de specialværktøjsløsninger, som vores kunder ønsker, inden de sendes videre i produktion. Samtidig er afdelingen i fuld gang med at automatisere og optimere hidtidige arbejdsgange og -processer, så vi fremover kan arbejde endnu smartere.

Da en af vores dygtige kolleger går på velfortjent pension, søger vi en ny kollega til en nyoprettet funktion som teknisk assistent i afdelingen.

Her får du til opgave omhyggeligt at udarbejde teknisk dokumentation og arbejdstegninger i CAD, som du efterfølgende sender fyldestgørende videre til dine konstruktørkolleger, ligesom du også - med dit gode drive og din naturlige interesse for at ’arbejde smart’ - bidrager med gode ideer til optimering af arbejdsgange, som du indenfor dit eget område er med til at føre ud i praksis.

Udover dine kolleger i afdelingen i Danmark, får du et tæt samarbejde til 14 øvrige kolleger, som arbejder med konstruktionsopgaver i vores øvrige produktionsselskaber i England, USA, Sverige og Litauen.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Teknisk produktionsdokumentation i 2D/3D som udføres i henhold til kundens tegning.
  • Klargøre og oprette CAD tegninger på interne værktøjsløsninger og eksterne værktøjsholdere og standardværktøjer, som du afleverer til konstruktører, der designer værktøjet færdig.
  • Opbygning og vedligeholdelse af standardværktøjere og -holdere.
  • Udarbejdelse af simple CAD-skitser til vores salgsafdelinger og leverandørtegninger til vores indkøbsafdeling.
  • Konfiguration af værktøjsdesign.

Sammen med dine kolleger i afdelinger bidrager du også med gode ideer og er med til at automatisere arbejdsgangene omkring de nødvendige og forskelligartede produktionsoplysninger, som skal leveres til vores produktionsafdelinger, inden et værktøj sættes i produktion.

Dine kvalifikationer

  • Vi forestiller os, du er uddannet produktionsteknolog, teknisk designer eller lign.
    Alternativt kommer du fra en lignende rolle, hvor du dygtig har bevist dine gode evner indenfor produktionsdokumentation.

  • Om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, er ikke afgørende – det vigtigste er din lyst til at arbejde med forskellige produktions- og konstruktionsforberedende dokumentationsopgaver samt dit gå på mod og din naturlige sans for at gøre dine arbejdsgange fra i går smartere i morgen.
  • Du har gode IT-evner og har erfaring med CAD samt arbejder struktureret, detaljeorienteret og effektivt med dine opgaver.

  • Du trives med administrative dokumentationsopgaver og er god til at samarbejde med både interne kolleger, uanset hvor i organisationen de befinder sig – såvel som eksterne kunder som du servicerer dygtigt og med øje for kundens behov.

  • Du bliver en del af et globalt team og får tæt kontakt til kunder i både Danmark og i udlandet, og derfor er det et krav, at du behersker flydende engelsk i både skrift og tale.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 81.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Vi er ca. 770 medarbejdere ansat på tværs af 17 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Manager Anders Thomassen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1