Brolægger eller grå anlægsgartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Your Garden spirer og vækster, og både nye og eksisterende kunder kradser på vores dør for at få hjælp til sublimt have-, anlægs- og entreprenørarbejde. Der er især stor ordretilgang på det grå anlægsområde, og vi søger derfor en ”Grå Chef”, der skal stå i spidsen for vores belægningsarbejder.

Hos Your Garden er vi kompromisløse i vores tilgang til kundepleje og kvalitet.

Du er en dygtig og selvstændig profil, der kan arbejde selvstændigt med opgaverne med hjælp fra en ufaglært, og du har overblik og kreativitet – og nyder kontakten med både kunder og kollegaer. Da oplæring ikke finder sted, er det vigtigt, at du har uddannelse og erfaring på området, og du er formentlig uddannet brolægger, anlægsgartner eller struktør. Primære arbejdsopgaver er eksempelvis belægning og stenlægning, komprimering, støttemureopsætning, trappebelægning, maskinbetjening og håndmandsarbejde.

Du forstår kundernes ønsker og kan med din idérigdom og troværdighed komme med masser af inspiration til belægningsarbejder, anlæg og design. Og du kan omsætte dine visioner til handling. Du er brolæggernørd og ekspert på alt inden for belægningsarbejder hos både private og virksomheder. Du elsker at arbejde under åben himmel, dit gode humør smitter – og du kan se dig selv i en virksomhed, hvor der også er højt til loftet og en god og uformel omgangstone.

Du får et tæt samarbejde med selskabets direktør og tildeles et stort ansvar i en virksomhed, der er i eksplosiv vækst. Du er fleksibelt anlagt og vil nyde at komme rundt i regionen med udgangspunkt i Sunds nord for Herning. Du er en god kollega og bliver en del af et stærkt team, men du kan også arbejde selvstændigt og disponere din tid på den mest effektive måde. Stillingen vil byde på masser af varierende arbejdsopgaver, gode kollegaer, pension og sundhedsforsikring. Der er tale om fastansættelse, og vi er helt på det rene med, at dygtige medarbejdere fortjener en god løn.

Kom med på landets bedste og mest ambitiøse hold – send en mail med CV og ansøgning til stifter og direktør Jakob Skov Jensen på [email protected] så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe og høre mere på mobil 2234 1341. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi vurderer løbende ansøgningerne – men vi venter gerne på den helt rigtige. Er det dig – eller en du kender?

Se mere om os på www.yourgarden.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Sunds
  • Tirsdag den 03. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1