Kafferister

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Danmarks mest moderne kaffehus og kafferisteri

I Bentax drejer det sig om god kaffe og alt omkring kaffens univers. Vi sælger dagligt kaffe og kaffeudstyr samt servicerer en lang række af landets caféer, restauranter, hoteller, virksomheder, detailbutikker og convenience kæder. Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og faglighed, som vi lever og arbejder ud fra. I dag er vi 60 medarbejdere fordelt over hele landet. I Svenstrup har vi et topmoderne mindre kafferisteri som hver dag rister god og frisk kaffe til vores kunder over hele landet. Ristemester Daniel har travlt og har behov for hjælp, så derfor søger vi nu en:

Kafferister

Ihærdig * Engageret * Selvstændig

Vores Lorring Half Bag rister kører stærkt for tiden. Derfor har Ristemester Daniel brug for en makker der, som kafferister, kan forestå den daglige produktion i risteriet.

Som Kafferister bliver du Ristemester Daniels højre hånd, og det bliver dit ansvar, at vores kaffeproduktion ristes efter Ristemesterens risteprofiler og pakkes således, at vores kaffe altid har en ensartet kvalitet og lever op til vores kunders høje kvalitetskrav.

Dine primære opgaver bliver:

  • At riste kaffe
  • At pakke og emballere
  • At registrere produktion i vores systemer
  • At kvalitetssikre, cuppe og sparre med ristemesteren og den kaffeansvarlige
  • At undervise og fremvise risteriet for interne og eksterne interessenter
  • Plus en masse andre ad hoc-opgaver

Du er:

Som person er du frisk og fleksibel med en positiv tilgang til opgaverne. Du kan lide og har en grundinteresse for kaffe. Måske har du allerede erfaring med fødevareproduktion. Du trives i et job, hvor en del af dagens opgaver er faste og ensartede. Det er en fordel, at du har teknisk snilde, og du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du både taler og skriver dansk på højt niveau og kan begå dig på og forstå engelsk. Du skal fysisk være klar til et job, som er stående og gående med en del løft.

Du får:

Vi tilbyder dig et job, hvor du bliver en vigtig del af et lille risteteam, med et risteri i stor udvikling og fremdrift. Bentax repræsenterer nogle af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af et godt og moderne arbejdsmiljø, fantastiske kollegaer og masser af god kaffe. Stillingen er på 37 timer pr. uge og du tilbydes en timelønspakke der matcher dine kvalifikationer. Arbejdstiden er primært mellem 8 og 16 på hverdage. Weekendarbejde kan forekomme.

Arbejdsplads:

Bentax A/S, Svenstrup Bane Allé 3, 9230 Svenstrup

Stillingen er nyoprettet og ønskes besat snarest muligt. Vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger, så hvis dette er dit drømmejob, opfordres du til at søge hurtigst muligt, da vi påbegynder samtaler medio/ultimo maj 2021. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Relevante spørgsmål til jobbet kan stilles til Ristemester Daniel på tlf. 20 90 26 56

Ansøgning sendes på email til HR-Ansvarlig Mette Kaarsberg på [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Svenstrup J
  • Tirsdag den 25. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1