Vær med til at skabe engagerende, udfordrende læringsrum i vores produktionskøkken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter at se folk, for det de kan og kan komme til at kunne? Og vil du være med til at udvikle læringsforløb for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed med afsæt i den daglige produktion i vores køkken og kantine?

Du interesserer dig for måltidet, og de udfoldelsesmuligheder et køkken giver
Du har lyst til at udvikle køkkendrift indenfor rammerne af et pædagogisk tilbud og med skiftende ’dagsform’ og deltagerforudsætninger blandt brugerne som vilkår.

Vi vægter læringsrum frem for produktion på Solgården, og af den grund prioriterer vi pædagogfaglighed. Vores nye kollega må derfor meget gerne have køkkenerfaring, være klar på at tage ansvar for egen læring og på at tilegne dig den køkkenfaglige viden, der er behov for for at løse opgaven.

Et køkken med fokus på sund og økologisk mad
Køkkenet producerer mad og varetager driften af husets kantine med afsæt i et arbejdsfællesskab med op til 10 personer med særlige behov. Når ikke Corona sætter præmissen, har kantinen dagligt 60 gæster. Udover sund og økologisk med, har vi også fokus på ”hjemmelavede” produkter, ligesom vi har fokus på at begrænse madspild.

Vi samarbejder på tværs og er fleksible i opgaveløsningen
På Solgården samarbejder vi på tværs af de forskellige værksteder, og vi lægger vægt på, at det er brugernes interesser, der er styrende for vores personalefordeling. Det betyder, at du som udgangspunkt er tilknyttet køkkenet, og at du samtidig forventes at indgå fleksibelt i Solgårdens øvrige opgaver, når behovet opstår.

Solgården anvender fagsystemet Bosted og dokumenterer indsatsen løbende. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega ser dokumentation som en integreret del af det pædagogiske arbejde med brugernes udvikling.

Vi vil gerne høre fra dig, som:
  • Har en pædagogisk uddannelse, og et ønske om at bruge madproduktion som afsæt for dit pædagogiske arbejde
  • spotter potentialer hos brugerne og evner at skabe engagerende læringsforløb, der understøtter udviklingsmuligheder
  • evt. har en kostvejlederuddannelse eller lignende specialkompetence, der kan danne afsæt for at skabe læringsrum med livsstil i centrum
  • arbejder effektivt og trives med de deadlines og praktiske opgaver, der udgør arbejdsvilkåret for den pædagogiske indsats i et produktionskøkken
  • Har erfaring og kompetence til at skabe læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger
  • kan ’stå selv’ og som samtidig har en åben og kommunikerende samarbejdsstil.
  • Har en god fysik, et udpræget positivt livssyn, er initiativrig, samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.

Dagligdagen på Solgården
Solgårdens 25 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. Den ledige stilling i Køkkenteamet er forankret i beskæftigelsesteamet, der aktuelt består af 9 medarbejdere fordelt på fire værksteder: Køkkenteam, Kafferisteriet, Medieværkstedet og Sjakket.

I gruppen har vi ansvaret for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. Hele Solgården er efteruddannet i KRAP og bruger KRAP metoderne som fælles fagligt ståsted. Udover KRAP anvender vi situeret læring, Meta Kognitiv metode, TEACCH og mindfulness. Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem videoen: Film om Solgården.

Lidt praktisk om din nye arbejdsplads
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, der er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser.

For nogle brugere af Solgården er målet at komme i job med løntilskud på det ordinære arbejdsmarked, hvilket sker i tæt samarbejde med KLAPJob og Jobcentret. For andre brugere er målet at vedligeholde og udvikle deres kompetencer ved at deltage i Solgårdens aktivitets- og samværstilbud.

Din drivkraft og motivation er det afgørende for os
Har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning. Send dit CV og en kort ansøgning om, hvad der motiverer dig og er relevant for jobbet som pædagog i Solgårdens køkkenteam.

Ansøgningsfristen er 17. marts 2021.
Vi afholder samtaler d. 22. marts 2021 i tidsrummet 12-17 & 24. marts 2021 i tidsrummet kl. 11-18.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Tiltrædelse 1. maj 2021 eller efter aftale.

Motiveret ansøgning, CV, uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter skal sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er meget velkommen til at kontakte leder af Solgården, Anne Thybo Høyer på 27 24 06 16. Læs Anne Høyers ledelsesgrundlag. Hvis du vil besøge os, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Cilja Neumann 20 11 65 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Taastrup
  • Onsdag den 17. marts 2021

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3