Producerassistent hos [xxxxx] Production

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Producerassistent hos Nordisk Film Production



Som producerassistent hos Nordisk Film Production assisterer du Producer Tomas Radoor og hans tilknyttede projekter. Dette indebærer alt fra at klargøre møder, bestille flybilletter og læse korrektur på manus, til at hjælpe aktivt med manus researcharbejde, festivalansøgninger og castings.

Det vil sige diverse ad-hoc-opgaver, der opstår i forbindelse med produktionen af en film fra de første manusudkast til gallapremiere, men også mere lavpraktiske ting så som at kopiere, lave kaffe og køre ærinder.

Vi søger en producerassistent, der kan arbejde selvstændigt, er engageret og ikke bange for at tage fat. Derudover skal du befinde dig godt med at have mange forskellig typer af opgaver i løbet af en dag.

Du har muligvis allerede erfaring med branchen fra enten uddannelse eller en tidligere stilling, men vigtigst af alt så er du vild med film og har en stor interesse for filmproduktion.

Du har styr på basale computerprogrammer som Word og Excel, og du har en god teknikforståelse.

Vi tilbyder et indblik i den danske filmbranche og filmproduktion generelt, samt mulighed for udvikling af diverse færdigheder i forbindelse med arbejde i filmbranchen.

Der er tale om en elevlønnet fuldtidsstilling med tidsbegrænset ansættelse på 2 år. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsadresse:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Ansøgningsfristen er 30/07/2021, og vi afholder samtaler i starten af august. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

Om Nordisk Film Production

Nordisk Film Production A/S er Nordisk Films eget produktionsselskab. Årligt er vi involveret i ca. 15 filmproduktioner, herunder co-produktioner. Vores strategi er den samme, som da Ole Olsen grundlagde Nordisk Film – at underholde et stort publikum. Vi lægger vægt på stor volumen i vores lokale markeder samt at rekruttere talent og producere kvalitetsfilm med kreativ frihed. Vi værdsætter forskellighed og producerer derfor spille-, animations- og kortfilm samt tv-serier og dokumentarfilm –til både det skandinaviske og internationale marked. Vores talentafdeling hedder Nordisk Film Spring. Hvis du vil vide mere: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande og driver biografer i Danmark, Norge og Sverige. Vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film., og vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling. Vi distribuerer PlayStation i de nordiske og baltiske lande og er en del af Egmont. Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Vil du være med fra starten og sikre, at Letbanen på Ring 3 kører som smurt? Motiveres du af meningsfulde opgaver, hvor dit arbejde kommer mange mennesker til gode? Er du stolt af dit fag og bræn..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Brænder du for at arbejde med planlægning, at sikre produktionsdata og at udarbejde analyser, som gør, at Metroen altid kører? Nøglepunkter for stillingen er teknisk indsigt samt en grundlæggende..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2