Packaging Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Til at styrke udviklingen og vedligeholdelse af Louis Poulsens produktsortiment, søges 2 erfarne emballage specialister til vores R&D team i Vejen.

R&D Teamets ansvar er at udvikle produkterne fra koncept til serieprodukt som lever op til lovkrav fra Louis Poulsens respektive markeder, samt indfrier krav til såvel designudtryk, tekniske specifikationer og kostpris.
Som en aktiv medspiller i vores udviklingsafdeling, vil du indgå i tværfagligt samarbejdede med øvrige interne afdelinger og leverandører, og være med til at specificere og udvikle salgstasker og emballagen til markedets bedste belysningsprodukter, blandt andet monteret i Vejen og via samarbejdspartner i udlandet.

Der søges efter 2 personer til stillingen, således vi får et stærkt emballageteam omkring disse kompetencer, til at varetage emballageopgaverne på tværs af produktets livscyklus, lige fra nye produkter der endnu ikke er kommet på markedet, til produkter som har været solgt i flere årtier.

Du bliver en del af specialistteamet der indgår i R&D organisationen og arbejder på tværs af hele Louis Poulsen.

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du søger løbende faglig udvikling og får en unik mulighed for at påvirke vores emballage og dens konstruktion, til gavn for produktkvaliteten og kundernes første oplevelse med produktet. Ligeledes får du muligheden for at bidrage til flere bæredygtige emballageløsninger, hvor vi har som mål i år 2027 at emballagen udelukkende består af fornybare materialer, der hvor genanvendte materialer ikke er mulige.

Jobprofil

Indenfor emballage udviklingen vil du være den tværfaglige sparringspartner og bindeled imellem eksterne leverandører og vores produktudviklere, produktejer, indkøber og PTA afdeling.

Dine primære opgaver bliver:

-Indgår i tværfaglige udviklingsprojekter af nye produkter. -Udarbejde koncept på salgstasker og emballage til nye produkter vi løbende lancerer. -Forbedre eksisterende emballage, for at reducere kundereklamationer, miljøpåvirkningen og kostreduktion. -Sparring og koordinering med interne interessenter omkring løsningsmuligheder. -Sparring med leverandører, som produktionsmodner konceptet op imod produktions site i Danmark og udlandet. -Evaluering af tilsendte prototyper og evt. montage- og fald test. -Udføre emballage stykliste og produktdokumentation hertil, herunder 2D tegning, 3D modeller (Siemens NX) -Koordinering af værktøjs- og produktions igangsættelse. -Ansvarlig for vedligeholdes af Design & Construction Guidelines for emballage og salgstasker. -Bidrage til emballagestrategien og være opdateret på nye bæredygtige materialer og emballageløsninger, således vi sammen når målet omkring flere bæredygtige løsninger. -Bistå med teknisk og faglig sparring til dine øvrige kolleger. Personprofil

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør samt nogle års erfaring fra en lignende stilling med primært fokus på emballage udvikling og kreative løsninger. Ideelt set har du praktisk erfaring med fremstilling af emballage, ligesom du har erfaring med 3D CAD og SAP.

Du arbejder selvstændigt, struktureret, er aktivt opsøgende og indgår i dialog på tværs af fagområder og forskellige kulturer. Du arbejder som en del af et team og skaber fælles resultater. Du skal være involverende, proaktiv og være god til at se løsninger i stedet for begrænsninger. Dertil skal du være god til at formidle idéer og synspunkter. Du er kendetegnet ved at være en stærk afslutter der sætter en ære i at få lukket projekterne i rette kvalitet og tid.

Du er stærk i både mundtligt og skriftligt dansk, og behersker engelsk på et teknisk niveau.

Der forventes ca. 5-10 rejsedage årligt.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.

En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Ved print: klik her!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Vejen
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Fredericia

    Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Dit arbejde er en vigtig del af arbejdsprocessen på en byggeplads, og du vil dagligt komme i kontakt med andre håndværkere..
    • Bygningsarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vejen

    Hvis du er uddannet plastmager og mangler nye faglige udfordringer, så er her en mulighed, som du bør kigge nærmere på. .
    • Bygningsarbejder
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1