Rutineret Byggeteknisk rådgiver til vores team af bygherrerådgivere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Rutineret Byggeteknisk rådgiver til vores team af bygherrerådgivere


Ønsker du at løfte dine kompetencer i en central stilling, som du selv er med til at forme og udvikle?

Kan du rådgive bygherrer og udføre byggetekniske gennemgange og tilsyn, så bygherrer og investorer får et fejlfrit byggeri til tiden?

Vi søger dig, der vil være tæt på kunden, ud på projekter og byggepladser, og som skaber værdi med sin viden om projektstyring og byggetekniske løsninger.

Rutineret i byggetekniske gennemgange og rådgivning

Med din solide byggetekniske viden formidler og løser du rådgivnings- og tilsynsopgaver for investorer og bygherrer. Du er en rutineret byggeteknisk rådgiver/bygherrerådgiver med en faglig ballast indenfor tilsyn, byggeteknik, investorrådgivning og projektledelse.

Du indgår i vores team af bygherrerådgivere, der hjælper kundernes projekter i gang, på vej og i mål indenfor fx investeringsejendomme, vurderinger af bygningers tilstand forud for køb og salg, som fagperson ved afleveringer eller twister om korrekt udført byggeri samt udarbejdelse af drift og vedligeholdsrapporter.

Dine typiske arbejdsopgaver er:

  • Bygherrerådgiver ifm. projektering og udførelse af især investeringsejendomme/-projekter
  • Gennemgang af kontrakter og følge byggeriets projektering og udførelse og her sikre, at investorer i sidste ende får det byggeri, de har betalt for
  • Bygherretilsyn og afleveringsforretning
  • Bygningsgennemgange, økonomistyring, vurdering af bygningsskader, afleveringsforretning samt drift og vedligehold

Vi forestiller os, at du er en erfaren byggeteknisk rådgiver med minimum 5 års erfaring med lignende opgaver. Du udfører grundige byggetekniske gennemgange og tilsynsopgaver, og har du en håndværksmæssig baggrund, er det et ekstra plus.

Som rådgiver er du nærværende og vækker tillid og tryghed i samarbejdet med kunder og kollegaer. Dit primære fokus er at sikre, at kunden får det projekt, de betaler for. Du redegør tydeligt for dine løsningsforslag over for kunder og samarbejdspartnere. Opgavernes karakter skifter, og der vil både være projekter, der løses dag til dag, mens du også bliver en del af længerevarende projekter over flere år.

Vi tilbyder dig

Et spændende, udviklende og selvstændigt job. Der er store, unikke muligheder for at præge retningen og skabe forandringer i dit ansvarsområde og for LB Consult. Du får et stort ansvar i en central position og en organisation fyldt med uvurderlig viden og gode, engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en karriereudvikling, der er præget af den lille virksomheds overskuelighed og den større, veletablerede virksomheds strukturer og viden.

Samtidig har vi en solid virksomhedskultur baseret på fælles stærke værdier. Vi tror på, at vi kun kan forvente engagerede medarbejdere, hvis arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse og ansvar. Her kerer vi os om hinanden. Vi prioriterer et åbent, transparant miljø – både fysisk og psykisk – hvor ledelsens nærhed til medarbejderne er med til at sikre stærk, faglig sparring og indgående indsigt i medarbejdernes velbefindende.

Alt det praktiske

Stillingen er enten i Kolding eller i Aarhus alt efter dine præferencer. Du må påregne transport til og fra byggepladser rundt omkring i landet (primært Midt- og Sydjylland og Fyn).

Du kan blive klogere på LB Consult som arbejdsplads her.

Har du nogle spørgsmål, så tag endelig kontakt til Partner Nicolai Juul på telefon, +45 4019 6163.

Brug linket for at sende din korte, motiverede ansøgning og dit CV.

Samtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

LB Consult A/S – PERSONLIG RÅDGIVNING MED HØJ FAGLIGHED

LB Consult tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov. Vi vil være bygherrernes foretrukne bygherrerådgivere og ingeniører. Derfor arbejder vi med en målrettet udvikling og udvidelse af vores faglige kompetencer. Den løbende styrkelse af vores faglige formåen skal gå hånd i hånd med udviklingen af LB Consult som attraktiv arbejdsplads.

Selvom vi har eksisteret siden 1992, har vi formået at bevare ånden og fordelene ved at være en relativ lille virksomhed. Hos os vil du opleve en uformel tone, korte kommandoveje og overskud. Vi sidder på kontorer i Aarhus C, Kolding og Grenaa, og vores hold består af konstruktions- og VVS-ingeniører, elinstallatører, bygningskonstruktører, DGNB- og bæredygtighedskonsulenter og bygherrerådgivere. Derudover har vi certificerede statikere til KK2 og certificerede brandrådgivere til BK2.

Det, der driver os hver dag, er troen på, at vi med vores faglighed, erfaring og ambitioner kan tilbyde kunderne løsninger, der overstiger deres forventninger. Vores arbejdsglæde næres af at hjælpe kunderne med at realisere deres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning. Vi bliver med andre ord motiverede af at skabe optimale bygninger, der giver vores kunder merværdi for pengene.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Århus C

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Århus N

    Do you have industry experience in the design of large casting and bearing arrangement? Would you like to be part of the team designing components for our Powertrain? Then we might have the right o..
    • Bygningsingeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Bygningsingeniør (praktik) i Århus

    Mangler du en praktikplads, så er du måske lige den vi søger. [xxxxx] A/S◀ søger dygtige, selvstændige og engagerede bygningsingeniør- og bygningskonstruktørpraktikanter. Hos os vil du få afprøv..
    • Bygningsingeniør
    • Århus
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Århus C

    Vi har travlt med mange spændende store og mellemstore projekter i Byggeri | Aarhus. Af den grund søger vi en dygtig og erfaren konstruktionsingeniør som kan indgå i vores team som fagleder. .
    • Bygningsingeniør
    • Århus C
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Århus C over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2