Konstruktionsingeniør søges til Aarhus-kontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Industri Beton A/S leverer en bred vifte af betonelementer til bygge- og anlægsbranchen. Vi ønsker at udvide den tekniske afdeling og har derfor oprettet et kontor beliggende i Aarhus N. Vi søger en konstruktionsingeniør (gerne nyuddannet) til projektering af betonelementer primært til broer, støttevægge, bassiner, tanke m.v.

Du får en del af ansvaret for den statiske projektering af elementer i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen. I forbindelse med projektering og design vil du også indgå i et tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden. Du skal desuden arbejde med projektstyring af mindre projekter og kvalitetssikring af de statiske beregninger.

I samarbejde med salgs- og projektafdelingen vil du få kontakt til rådgivende ingeniører og entreprenører/ bygherrer. Hovedparten af din tid vil blive anvendt internt i virksomheden, hvor du skal have fokus på følgende hovedområder:

  • Statiske beregninger af betonelementer
  • Projektledelse af mindre anlægsprojekter
  • Støtte op om salget af anlægskonstruktioner og sikre vidensdeling mellem alle involverede interessenter
  • Projektrådgivning i samarbejde med rådgivende ingeniører og entreprenører
  • Sparring med øvrige afdelinger
  • Medvirke til at løfte det ingeniørmæssige kompetenceniveau i virksomheden
  • Kvalitetssikring af processen fra opstart til levering af det færdige produkt

Du er enten nyuddannet konstruktionsingeniør eller sidder i dag i en funktion hos en betonelementfabrik eller hos en rådgivende ingeniør, hvor du arbejder med betonkonstruktioner. Det er vigtigt, at du interesserer dig for statiske beregninger og betonkonstruktioner og har lyst til at lære at regne på elementer helt fra bunden. Du vil indgå i vores konstruktionsafdeling og blive oplært af vores erfarne ingeniører.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du overholder dine deadlines. Samtidig er du en team player, og du er god til at kommunikere både internt og eksternt. Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt.

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da Produkt- og konstruktionschef Mikkel Jensen på mail [email protected] eller tlf. 25 57 51 56. Send din ansøgning mærket ”Konstruktionsingeniør” vedlagt CV og andre relevante bilag til [email protected] senest fredag den 4. juni 2021. Samtaler afholdes løbende.

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 370 medarbejdere.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Århus N
  • Fredag den 04. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Århus N over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1