Vikarstilling: Bygherrerådgiver – barselsvikar - til Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Dine arbejdsopgaver bliver især at bringe både større og mindre projekter sikkert i mål - i samarbejde med kolleger og en stor kreds af interessenter. Dette indebærer blandt andet at varetage den overordnede projektledelse af en byggeproces:

  • Skrive sagsfremstillinger til politiske udvalg
  • Involvere relevante parter i de indledende faser
  • Udarbejde udbudsmateriale, rådgiverudbud og mindre udbudsmateriale
  • Forhandle med leverandører og entreprenører
  • Indhente tilbud og indgå kontrakter
  • Varetage kontakt og samarbejde med myndigheder, brugere, rådgiver og håndværkere
  • Sikre at projekterne gennemføres til den rette tid, økonomi og kvalitet
  • Afrapportere undervejs til ledelse og politisk niveau

Herudover kommer du også til at varetage opgaver i forhold til den daglige drift af bygningerne.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som for eksempel bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt. Du er nyuddannet – eller har måske allerede professionel byggeerfaring, og har nu lyst til at prøve at arbejde i en kommune. Du har mod på projektledelse og bygherrerådgivning, og vil komme til at arbejde med udvikling og styring af byggesager. Og, hvis du ikke har det allerede, så vil du få erfaring med en bred vifte af byggesager, og blive fortrolig med gængse systemer og regler på området.

Du skal være god til at kommunikere i både skrift og tale, og besidde diplomatisk sans og politisk tæft, da kredsen af interessenter ofte er kompleks.

Vi lægger vægt på, at du kan samarbejde bredt, og forstår at inddrage vores brugere samtidig med, at du kan planlægge og styre udbud og byggeproces med fokus på at både økonomi og deadlines overholdes.

Vi anvender en række forskellige it-systemer til udbud, regninger, dokumenter, drift og vedligehold osv. som du skal kunne sætte dig hurtigt ind i og mestre på brugerniveau.

Det kan være en fordel, men det er ikke påkrævet, at du har en håndværksmæssig baggrund og/eller praktisk erfaring med tekniske installationer. Det skal have kørekort.

Vi tilbyder

Vi har en travl hverdag, hvor et godt internt samarbejde vægtes højt. Du bliver en del af teamet for Anlæg og Energi på cirka 10 medarbejdere - en fagligt velfungerende gruppe, som lægger vægt på at yde en god faglig service til alle vores kunder og samarbejdspartnere - politikere, brugerne af vores bygninger, eksterne samarbejdspartnere og leverandører

Teamet for Anlæg og Energi er en del af Center for Teknik og Miljø, hvor vi er cirka 120 medarbejdere med vidt forskellige uddannelser. Centeret indeholder de traditionelle myndigheds- og driftsområder, og har ansvaret for alle kommunens ejendomme, og varetager alle opgaver inden for matriklen.

Løn og ansættelse

Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation, efter principperne i Ny løn, med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Stillingen er et barselsvikariat med opstart i begyndelsen af maj.

Varighed: 6 måneder med mulighed for forlængelse.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Ejendomschef Jesper Christensen (tlf.: 5132 4051) eller Bygningskonstruktør Alex Greiersen (tlf.: 4397 9357).

Vi forventer at udvælge kandidater til samtale umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer første samtalerunde den 2. april 2020, og anden samtalerunde den 15. april 2020. Der vil indgå en mindre case i forbindelse ansættelsesprocessen i anden samtalerunde.

Ansøgninger modtages kun elektronisk.

Ansøgningsfrist mandag den 30. marts 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Greve
  • Mandag den 30. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Greve over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1