Vejingeniør til spændende anlægsprojekter i Vestjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vil du være fagansvarlig for store og små projekter? Kan du forstå kundens behov og indtænke smarte og bæredygtige løsninger? Og er du engageret ingeniør med god indsigt i vejområdet? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES TEAM I HOLSTEBRO

Med udgangspunkt på vores kontor i Holstebro, bliver du en del at et team på tværs af afdelinger, og dine primær interne samarbejdspartnere vil være fra kontorerne i Aarhus og Aalborg med i alt ca. 160 dygtige medarbejdere, som udfører infrastruktur- og anlægsprojekter i Danmark og udlandet.

Du vil i Holstebro blive en del af et multifagligt kontor med kolleger, der arbejder inden for både vej, geoteknik, planlægning, vand&miljø og administration. Vi har et tæt og hyggeligt fællesskab med fokus på gode samarbejder og relationer. Atmosfæren er nede på jorden, og vi går op i at passe på hinanden og os selv.

ARBEJD MED ALLE TYPER AF PROJEKTER OG BLIV EN VIGTIG NØGLESPILLER PÅ VORES KONTOR

Du vil være en vigtig del af vores hold af eksperter og generalister og arbejde tæt sammen med vores faglige ledelse i Vejsektionen i både Holstebro, Aarhus og Aalborg. Som hovedopgave vil du arbejde selvstændigt med alle typer af vejprojekter og have den daglige kontakt med eksisterende og nye kunder. Vi er et satellitkontor med ambitioner om at vokse. Derfor kan du, afhængigt af dine karriereønsker, blive en vigtig nøglespiller i vores vækstrejse.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Tænke smarte løsninger inden for vejområdet på alle typer af projekter
  • Indgå i tætte kunderelationer til eksisterende og nye kunder, herunder med kommuner, projektudviklere og entreprenører
  • Fokusere på grænsefladekoordinering med andre fagligheder
  • Vejlede og støtte vores dygtige unge kollegaer
  • Arbejde med digitalisering og bæredygtighed som en naturlig del af dine projekter

Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for dine ambitioner og udvikling, og opbygger dagligt dine kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Vi har højt til loftet og selvstændighed i opgaveløsningen og giver plads til at udvikle på dine gode ideer – det er sådan, vi skaber trivsel og engagement hos os.

DU HAR GOD INDSIGT I VEJOMRÅDET OG ER MOTIVERET AF AT FORSTÅ KUNDENS BEHOV

Dine kompetencer og lysten til at lære nyt og lære fra dig er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og dit engagement og få mulighed for at definere en retning for den brede vifte af spændende opgaver, som vi sidder med.

Vi mener, at den rette person til stillingen er løsningsorienteret og faglig velfunderet, en som bliver motiveret af at forstå kundens behov og omsætte det til bygbare projekter.

Derudover har du:

  • En uddannelse som diplom- eller civilingeniør
  • 5+ års erfaring inden for vejområdet
  • Erfaring med fagledelse og et godt netværk er en fordel, men ikke et krav.
  • Erfaring med byggeledelse og fagtilsyn er en fordel, men ikke et krav.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder Sisse Pedersen på tlf. +45 5159 6533.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Holstebro
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0