Projektleder/Beregner søges til Hvidberg i Struer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Om stillingen
Der er tale om en nyoprettet stilling i et lille projektteam, som består af 3 medarbejdere.

Du vil blive en del af en virksomhed, som ekspanderer og konstant udvikles. Vi servicerer vores kunder nationalt, og vores ydelser er professionelle og kvalitetssikre. Vi er i dag 55 medarbejdere, og vi forventer massiv vækst over de kommende år. Dertil er vi i gang med etablering af nyt domicil, som forventes færdigt inden for de næste par år, med en miljøplads til håndtering af byggeaffald, der lever op til de højeste standarder inden for branchen med hensyn til miljø og recycling.

Vores kunder findes både i det private og i det offentlige inden for bl.a. ingeniør- og byggebranchen samt hos arkitekter, og vi varetager projekter i alle størrelse.

Dine arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil variere, og dine arbejdsdage vil ikke være ens. Du vil ca. 40-50% af tiden skulle beregne, kalkulere og kvalitetssikre tilbud til kunderne. Dertil vil du 50-60% af tiden skulle fungere som projektleder på egne opgaver fra start til slut inden for nedbrydning, miljøsanering samt genbrug og genanvendelse.

Der kan være rejsedage inden for landets grænser i forbindelse med besigtigelse af projekter.

Kvalifikationer
Der er flere indgangsvikler til stillingen. Du kan f.eks. være nyuddannet bygningskonstruktør eller ingeniør. Du kan også have en god håndværksmæssig baggrund som eksempelvis murer, tømrer eller VVS’er. Du vil få en grundig oplæring med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaver, projekter og processer.

Du har flair for IT, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med beregning i Excel. Du behersker dansk på højt niveau i både skrift og tale.

Som person er du selvstændig og ansvarsfuld med talent for struktur og planlægning. Du kan bevare det store overblik og har god gennemslagskraft til at eksekvere på milepælene i et projekt. Samtidig er du generelt løsningsorienteret med en venlig og vindende personlighed.

Hvidberg A/S tilbyder
En attraktiv stilling i en virksomhed i vækst, hvor kulturen er sund, og sammenholdet er godt. Vi er lydhøre over for idéer, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi har konstant fokus på udvikling, så vi kan følge med forandringer både internt og eksternt.

Derudover tilbydes du løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og pensionsordning samt pc og telefon. Vi har en velfungerende personaleforening, hvor der løbende afholdes arrangementer af forskellig karakter.

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hvidberg A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Engkjær på tlf. +45 6163 0790.

Om Hvidberg A/S
Nedbrydningsfirmaet Hvidberg har over 40 års erfaring med alle former for nedbrydningsopgaver i hele Danmark. Vi er eksperter, når det gælder totalnedbrydning, indvendig nedbrydning, knusning, genanvendelse og transport af nedbrudte materialer. Vi råder over en stor maskinpark, veluddannede nedbrydningseksperter og et veldokumenteret projektforløb, der skaber merværdi for vores kunder.

Vi består af tre divisioner:

  1. Entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning – som spænder fra miljøsanering til total nedbrydning
  2. Recycling-virksomhed med egne knuseanlæg og genbrugsplads for byggeaffald
  3. Vognmandsforretning med containertransport, blokvognstransport samt transport af jord, grus mv.

Læs mere på: www.hvidbergas.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Holstebro
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

  • Bliv byggesagkyndig

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0