Rekrutteringsfirma

anlægsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du en skarp projektleder og/eller ingeniør med solid erfaring og viden inden for byggemodning og anlægsprojekter; både i mindre og større skala? Trives du med at arbejde med procedurer og lovgivning med bæredygtighed inkorporeret i strategien? Så er det måske dig, vi søger!

For Kolding Kommune søger Randstad en Anlægsingeniør, der skal arbejde med et bredt spekter af opgaver inden for byggemodning og anlæg og få ført kommunens mål og ambitioner for bæredygtighed ud i livet.

Projekterings-teamet


Projekteringsteamet er en del af afdelingen Trafik, Vej og Park og spiller en central rolle, samt løser mange vigtige opgaver i arbejdet med at omsætte forvaltningens overordnede vision, ”Sammen designer vi livet”, til virkelighed. Opgaverne i afdelingen spænder vidt inden for feltet af veje, grønne områder, projektering, anlægsprojekter, trafik og mobilitet.

I Projekteringsteamet er der otte kompetente og engagerede medarbejdere, der er kendetegnede ved høj faglighed og stor grad af selvledelse. Teamet sidder i et åbent kontormiljø på Nytorv 11, i By- og Udviklingsforvaltningen, centralt i Kolding by og er en afdeling med stor faglig viden og indsigt, som gerne deles med hinanden. Medarbejderne kender hinanden rigtigt godt, og her er et godt arbejdsmiljø og et naturligt tæt samarbejde. Som afdeling har teamet en betydelig berøringsflade og samspil på tværs med de andre afdelinger i By- og Udviklingsforvaltningen, men også med en stor berøringsflade til eksterne og/eller private aktører. Den politiske betjening fylder naturligvis også i afdelingens arbejde.

I hele By- og Udviklingsforvaltningen arbejdes der for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Målet er at være et skridt foran og skabe positive forandringer gennem et ambitiøst fællesskab. Der er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til faglig og personlig udvikling.

Stillingen


Her er tale om et job med hovedsageligt projektledelse inden for byggemodning og anlægsprojekter. Det kan f.eks. være store vejkryds, to-banekryds og anlæg til erhvervsområder. Der vil være arbejde med procedurer, opdateringer ift. lovgivning og nye forretningsgange. Endvidere vil der være opgaver omkring ledningsregistrering, hvor der er udarbejdet en ny database, som skal serviceres og vedligeholdes. Stillingen vil også være præget af fokus på bæredygtighed, hvor der er vedtaget en strategi, som endnu ikke er fuldt implementeret.
Jobbet vil endeligt indeholde en del samarbejde rundt i organisationen og størst vægt på anlægsprojekter end på byggemodning, samt fokus på kvalitet i udbudsmateriale (revision og udarbejdelse; evt. i samarbejde med rådgivere), såvel som dialog med alle interessenter i projekterne (projektledere, rådgivere og borgere).

Din profil


Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør og/eller projektleder, som gerne er kombineret med en fagligt relateret uddannelse. Du har solid erfaring med projektledelse og har kendskab til vejanlæg og gerne byggemodning. Du har endvidere forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.

Du er ydermere selvkørende og serviceorienteret og evner at sætte dig selv i borgerens sted og se ting fra flere vinkler. Det er vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og at du møder andre mennesker med en positiv tilgang. Har du lyst til personlig og faglig udvikling, er dette også en fordel.

I Vej & Park arbejdes der ud fra et helhedsorienteret tankesæt, hvor ansvar for egne opgaver og samarbejde på tværs af arbejdsområder er omdrejningspunktet for opgaveløsningen. Kort sagt, så tilbydes du en masse udfordringer samt faglige og personlige udviklingsmuligheder, gode kollegaer og kort afstand til chef og til de andre afdelinger.

Du tilbydes


• En arbejdsplads med frihed under ansvar og en fleksibilitet, der tager højde for din og din families hverdag
• 37-timers arbejdsuge med fleksibilitet omkring afspadsering og individuelle behov
• Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse
• Flekstid og mulighed for hjemmearbejde

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Kolding Kommune. Alle ansøgninger behandles fortroligt og vi afholder løbende samtaler med henblik af opstart i stillingen senest den 1. maj 2022. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Rekrutteringskonsulent Catherine De Gennaro på 9292 0852.

Om By og Udviklingsforvaltningen


I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune


By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejdes med afsæt i visionen ”Kolding – Vi designer livet” og et mindset, kaldet Borgerens Centrum, hvor man på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Kolding

Lignende jobs

  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggerådgiver til Vejle

    Byggerådgiver til Vejle Er du en knalddygtig sælger, som motiveres i et selvstændigt job med masser af ansvar? Brænder du så meget for dine kunder, at du allerhelst følger dem helt .
    • Bygningsingeniør
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Kolding over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0