Energiteknolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Kan du overskue store mængder data? Har du erfaring med analyse af energidata? Så kan du være med til at skabe struktur, validering og organisering af energidata i Hillerød Kommune og samtidig understøtte arbejdet med at skabe en robust og forankret energiledelse og energistyring i Hillerød Kommune.

Hillerød Ejendomme skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi bygger nyt og om samt bevarer et skarpt fokus på vedligeholdelsen af Hillerød Kommunes mange ejendomme mens vi forsøger at minimere vores energiforbrug og klimaaftryk mest muligt.

Vi har en høj faglighed og fokus på løbende udvikling - både af fælles paradigmer og af vores kompetencer. Vi har en god arbejdsplads, hvor der er plads til humoren midt i travlheden.

Men vi mangler dig, der kan gå lidt mere i dybden med vores energidata og omsætte viden fra vores energidata til projekter, som vores energikoordinator eller projektledere kan føre ud i livet. Og vi mangler dig også til at understøtte vores energikoordinators strategiske indsats.

Systemdata og praktisk viden


Du får en hverdag, hvor du skal overskue energidata og hjælpe med at identificere udfordringerne - og hvor du også på de mindre sager kan bruge din praktiske tilgang til at undersøge udfordringerne og finde forbedringsforslag.

Du får en hverdag med plads til både det strukturerede arbejde og her-og-nu-arbejdet. Der er plads til selvstændighed og initiativ, og du får stor indflydelse på og ansvar for planlægning af din hverdag.

Du får et tæt samarbejde med vores tekniske serviceledere, vedligeholdelsesplanlæggere, egne teknikere og projektledere samt et meget tæt samarbejde med vores energikoordinator.

Dine arbejdsopgaver


  • monitorering, analyse og strukturering af data fra EnergyKey
  • drift og vedligehold af EnergyKey
  • identificering af energibesparende tiltag fra monitorering af data og fra den praktiske hverdag
  • varmetabsberegninger
  • projektledelse på mindre projekter
  • understøtte energikoordinatorens arbejde
  • understøtte kommunens ambitiøse mål om energibesparelser og CO2-reduktion.


Med dig ombord fastholder en i øvrigt velfungerende afdeling skarpheden på energiområdet og øger muligheden for, at vi arbejder optimalt med vores energiovervågning og energibesparelser.

Om dig


Vi forestiller os, at du er uddannet energiteknolog eller besidder samme type kompetencer.

Vi forestiller os, at du trives lige godt med det rutineprægede monitoreringsarbejde og det mere afvekslende praktiske arbejde.

Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver og trives med sparringen og samarbejdet i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø. Vi har travlt, og du skal kunne overskue flere projekter samtidigt og være klar til at skifte fokus, når det er nødvendigt.

Vi forestiller os, at du er relativt nyuddannet, men har du 40 års erfaring er du lige så velkommen hos os - så længe, at du brænder for at arbejde med energiområdet.

Kendskab til EnergyKey eller tilsvarende energiovervågningssystem vil være en klar fordel.

Det vil blive betragtet som en væsentlig fordel, at du har almindeligt kørekort (kategori B), da der er langt mellem mange af vores bygninger.

Vi er en afdeling med ambitioner


Hillerød Ejendomme er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi er langt fremme med at understøtte vores arbejde med et stærkt IKT- og økonomiteam.

Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for vores kunder og Hillerød Kommunes borgere, når vi forvalter ca. 200 ejendomme og 770 bygninger med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Hillerød Ejendomme har til huse på Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød. Hillerød Rådhus er et nyt moderne rådhus med lyse, åbne storrumskontorer, nye it-faciliteter, kantineordning og fri adgang til motionsrum.

Du kan læse mere om Hillerød Ejendomme på hjemmesiden

Vi giver dig rum og udfordrer dig fagligt


Vi sætter barren højt og stiller store krav til os selv. Vi har fokus på, at man udfordres fagligt, og vi forsøger hele tiden at udvikle kompetencer og skabe attraktive karriereveje, både på den korte og den lange bane.

Løn- og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Nikolaj Asschenfeldt Vandrup på tlf. 72 32 03 61.

Ansøgningsfrist


Vi skal have modtaget din ansøgning onsdag den 18. december 2019.

Der afholdes samtaler tirsdag den 14. januar 2020.

Stillingen forventes besat til start 1. marts 2020.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 18. december 2019

Lignende jobs

  • Bliv byggesagkyndig

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 11
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11