ERFARNE BYGHERRERÅDGIVERE TIL BYGHERRERÅDGIVNINGEN [xxxxx] LYNGBY

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

VI MANGLER YDERLIGERE FORSTÆRKNINGER TIL AT HJÆLPE DANMARKS BEDSTE KUNDER
Vi mangler yderligere forstærkninger til at hjælpe Danmarks bedste kunder. Vi oplever en stigende efterspørgsel på bygherrerådgivning inden for byggeri. Vores kunder er typisk større private eller offentlige bygherrer. Dem hjælper vi med at realisere deres drømme fra idé til færdigt byggeri og idriftsættelse. Vi søger derfor erfarne bygherrerådgivere til spændende og komplekse projekter til at håndtere planlægning og byggestyring. Ønsker du at blive en del af vores fagligt stærke team og være med til at gøre det endnu stærkere, så læs videre her.

BLIV EN DEL AF DANMARKS STØRSTE BYGHERRERÅDGIVNINGSMILJØ
COWIs danske division for byggeri beskæftiger i alt ca. 500 højt-kvalificerede medarbejdere organiseret i 4 projekteringsafdelinger og 2 bygherrerådgivningsafdelinger i henholdsvis øst (Lyngby) og vest (Aarhus).

I Lyngby er vi 85 bygherrerådgivere. Vi har en kultur der hylder mangfoldigheden, og vi brænder alle for at levere værdi hos vores bygherrer.
COWIs bygherrerådgivning er de seneste år vokset betydeligt, og vi oplever en stadig stigende kundetilstrømning. Derfor søger vi erfarne strategiske bygherrerådgivere til spændende og komplekse projekter.

Du vil blive en del af teamet på vores kontor i Lyngby med aktiviteter primært i det østlige Sjælland. Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder.

ERFARING SOM BYGHERRERÅDGIVER PÅ KOMPLEKSE PROJEKTER
Du har en solid erfaring med større byggeprojekter med min. 10 års erfaring fra branchen, hvilket har givet dig en dyb indsigt og bred viden inden for bygge- og/eller anlægsprojekter som rådgiver, entreprenør eller bygherre. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller en anden relevant byggefaglig uddannelse.

Som bygherrerådgiver har du betydelig erfaring med komplekse projekter, hvor du har haft ansvar for de projektrelaterede og aftalemæssige udfordringer i alle faser. Du kender således til byggeriets præmisser og er god til at skabe relationer til COWIs bygherrer.

Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere, for hvem du er den tillidsperson, som sikrer tryghed for bygherren og en tydelig opgaveløsning i fællesskab med COWIs mange fagspecialister.

Som bygherrerådgiver kan du via netværk og markedstilgang bidrage til afdelingens udvikling såvel fagligt som markedsmæssigt, og du er derudover parat til at påtage dig ledelsesmæssige opgaver med faglig udvikling af yngre kolleger og projektmedarbejdere.

DU VIL KOMME TIL AT ARBEJDE MED:

  • Klassiske bygherrerådgivningsydelser som behovsafdækning, etablering af beslutningsgrundlag, udbudsrådgivning, procesdesign, programskrivning, konkurrencer, risikostyring samt opfølgning på kvalitet, tid og økonomi under projektering, udførelse og aflevering
  • Strategisk rådgivning af bygherrer ift. projekt og proces
  • Løbende projektledelse i samarbejde med bygherreorganisationen
  • Understøtte bygherrens organisation ift. opfølgning og rapportering
  • Ledelse af projekter, herunder at sikre videndeling og støtte de enkelte medarbejdere i opfyldelse af individuelt formulerede læringsmål
  • Den praktiske brug af digitale værktøjer og integration med BIM samt til de aftalemæssige vilkår for det digitale byggeri.

DU HAR FOKUS PÅ KUNDEN OG FORSTÅR KUNDENS BEHOV

Du kan nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er tillidsvækkende og evner at facilitere samarbejdet mellem interessenter på et byggeprojekt
  • Du har overblik og besidder omfattende viden om de grundlæggende discipliner ift. ydelsesbeskrivelser, aftaleforhold, kontraktstyring, bæredygtighed og kvalitetssikring
  • Du er god til at skabe relationer og kommunikere. Du kan viderebringe og synliggøre resultaterne af planlægningen og sikre klare aftaler så alle parter arbejder sammen
  • Du er god til at lytte og til at forstå kundernes behov
  • Du tænker i helheder og evner at prioritere dine opgaver
  • Du agerer proaktivt og har gennemslagskraft
  • Du evner at formulere dig præcist i såvel skrift som tale både på dansk og engelsk
  • Du har lyst til at gå glad til og fra arbejde blandt dygtige kolleger.


COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.

Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredssikring og fleksible personalegoder.
Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret og sammen som et hold.

Du får også rig mulighed for at påvirke din egen arbejdssituation, ligesom målrettede efteruddannelses- og udviklingsmuligheder også følger med jobbet.

Som ansat i COWI er du berettiget til at købe medarbejderaktier. Vi ejer selv vores arbejdsplads – og du er velkommen på holdet.

INTERESSERET?
Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Stig Lohmann-Devantier
Afdelingsleder tlf. 2424 2272

eller

Lene Loof Helth
Sektionsleder tlf. 41764158

Dette er et løbende stillingsopslag, da vi fortsat har brug for flere bygherrerådgivere. Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning. Vi vil løbende indkalde til interviews.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Nordsjælland
  • Søndag den 30. maj 2021

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 12
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 11
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 12
16. juni 2024 14
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 12
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 13
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13