Projektleder til Bygningsdrift og -service, Sektion for det nye OUH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Bygningsdrift og service (BDS) søger snarest muligt en projektleder til Sektionen for det Nye OUH, der får til opgave at koordinere samspillet og samarbejdet mellem Projektorganisationen for det nye OUH og de tekniske driftsforberedelsesopgaver i BDS.

BDS bidrager med løsninger af tekniske opgaver under projekteringen, i udførelsesfasen samt i den efterfølgende aktiveringsperiode.

Om Bygningsdrift og -service (BDS)

Bygningsdrift og -service er en af OUH's serviceafdelinger, med det overordnede formål, at sikre en sammenhængende, tværgående og professionel service, der understøtter OUH's kerneydelse.

Afdelingen har i øjeblikket ca. 140 medarbejdere fordelt på matriklerne Odense, Svendborg og Nyborg. Her beskæftiger vi en lang række fagligheder og kompetencer, hvor teknikere, projektledere og administrative medarbejdere har hver deres fagområder og specialer. Der er tale om en arbejdsplads der udvikles løbende og hverdagen er præget at professionalisme og en uformel tone. BDS vil inden for vores ydelser, bidrage til at patienter, pårørende og medarbejdere føler sig velkomne og ventede når de ankommer til hospitalet.

Om Projektorganisationen for det nye OUH

Projektorganisationen består af ca. 60 medarbejdere, som på vegne af Region Syddanmark, udgør Bygherrefunktionen på projekt det nye OUH.

Projektorganisationen er en dynamisk organisation med bredt sammensatte fagligheder og kompetencer, der samarbejdes på tværs af de enkelte delprojekter og opgaver inden for byggeri, udstyr, IT, logistik m.v. Der arbejdes med høj intensitet og faglighed og i nært samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører samt ledere og medarbejdere på det eksisterende OUH og Psykiatrien.

Projektorganisationen har kontorer med udsigt over byggepladsen for det nye OUH, og her er den ofte hektiske hverdag præget af professionalisme og et uformelt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Formålet med et målrettet samarbejde i alle byggeriets faser skal sikre, at overgangen fra byggeri til drift kan ske under så optimale forhold som muligt samt medvirke til at vores bygninger, installationer, og udvendige arealer får patienter, pårørende og medarbejderne til at føle sig trygge, ventet og velkomne, når de er på hospitalet.

Du vil referere direkte til Sektionslederen for det nye OUH, og du vil fortrinsvis få dit daglige virke på det nye OUH, men også på det eksisterende hospital.

Du arbejder struktureret, og kan holde overblikket inden for et stort fagområde. Det er vigtigt, at du er proaktiv, har gennemslagskraft og kan tage ledelsen af de aktiviteter, som skal sikre optimale tekniske løsninger og tilhørende drift, til brug for understøttelse af den samlede patientbehandling og - oplevelse. Samtidig trives du med at arbejde i et udviklende miljø, hvor fleksibilitet, samarbejde, travlhed og godt humør er en del af hverdagen.

Du kan læse mere om stillingen i den vedhæftede stillings- og kompetencebeskrivelse.

Kvalifikationer og kompetencer:

  • En teknisk videregående uddannelse som fx ingeniør eller lign., ideelt med baggrund i en håndværksmæssig uddannelse.
  • Du har erfaring med projektledelse af større byggeprojekter med mange interessenter. Erfaringen ses gerne understøttet af en relevant projektlederuddannelse.
  • Erfaring fra en større driftsorganisation, eller hvor samarbejde med samme har været en væsentlig faktor.
  • Du har erfaring og viden inden for kvalitetssikring, suppleret med stor erfaring i at arbejde med overgangen fra projekt til drift.

Personlige kvalifikationer:

  • Du er udadvendt og har en stærk kommunikationsprofil - både i skrift og tale og på alle niveauer i organisationen.
  • Du er handlekraftig og har en systematisk, analytisk og proaktiv tilgang til opgaveløsningen.
  • Du har evne til at bevare overblik i pressede situationer, herunder at koordinere og planlægge på tværs af organisation, fagområder og opgaver.

Vi tilbyder dig et spændende og alsidigt job, hvor du får stor mulighed for at præge udviklingen af den nyoprettede stilling samt BDS drift frem mod det nye OUH, og i endelig drift her. Du vil herigennem få mulighed for at udvikle dine faglige og menneskelige kompetencer i samspil med dine kolleger, og de mange kontaktflader, du vil få i din ansættelse.

Der er tale om en tidsbegrænset projektansættelse/opgavebestemt ansættelse, som omfatter løsning af en specifik opgave. Opgaven slutter, og dermed ansættelsen, når de tekniske løsninger på det nye OUH er testet og aktiveret til klinisk drift. Dette forventes på nuværende tidspunkt at finde sted i starten af 2026.

Vi er samtidig et hospital, der har stort fokus på forbedringer, og vi arbejder med ”Den Syddanske Forbedringsmodel” (LEAN) på alle niveauer.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om eksisterende OUH på www.ouh.dk og det nye OUH på www.nytouh.dk.

Ansøgning og relevante bilag sendes via nedenstående link i HR Manager. Du er velkommen til at kontakte Sektionsleder Jan Vestergaard Jacobsen på mobil 2069 5238 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfristen er onsdag den 16. juni 2021. Der er planlagt ansættelsessamtaler mandag den 21. juni 2021. Tiltrædelse den 15. august med første arbejdsdag mandag den 16. august 2021.

Ansættelse iht. gældende overenskomst og nærmere aftale. I Region Syddanmark anvendes prøvetid på 3 måneder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Odense C
  • Onsdag den 16. juni 2021

Lignende jobs

  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Odense C over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0