Ingeniørpraktikant til byggeri af ny universitetsbygning i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Odense M

Vil du gerne have dit CV opdateret med praktisk erfaring fra et stort byggeri med mange tekniske installationer? Vi tilbyder 100 dages lønnet praktik i forbindelse med byggeriet af det nye Sundhedsvidenskabelige fakultet ved Syddansk Universitet i Odense.

Vi giver dig muligheden for at blive en del af et visionært bygningsprojekt, hvor Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital bygges sammen på Campus Odense.

Du vil få din gang på byggepladsen, hvor nogle af de væsentligste aktiviteter i efteråret 2021 vil være montage af tekniske installationer. Du vil indgå i Vejdirektoratets team af byggeledere, tilsynsfolk og rådgivere og vil komme til arbejde med de nyeste digitale værktøjer til byggestyring – f.eks. Dalux og Exicute ligesom vi også anvender devices til identificering og registrering af udført arbejde.

”Hos os får du mulighed for komme i dybden med BIM og digitalt samarbejde og for at sætte din faglighed i spil, når du sammen med dine kollegaer sørger for at teknik og byggeri går op i en højere enhed,” fortæller chefbyggeleder Morten Koldborg Jensen.

Ingeniørpraktikant med interesse for teknik

- Du er i gang med en uddannelse til ingeniør – gerne med fokus på VVS, ventilation eller el-teknik

- Du er ikke bange for at tage fat, og du kan selvstændigt kaste dig ud i opgaverne

- Du kan bruge teorien fra studiet i dine daglige arbejdsopgaver

- Du kan begå dig på dansk både i tale og skrift.

Velkommen til Anlægsdivisionen

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, som varetager styring af Vejdirektoratets bygge- og anlægsprojekter. Divisionens hovedopgave er at sikre, at bygge- og anlægsprojekterne gennemføres i henhold til de indgåede kontrakter, at tidsplaner overholdes, at kvaliteten sikres og at budgetterne overholdes.

Vejdirektoratet har midlertidigt overtaget det styrings- og udførelsesmæssige ansvar for gennemførelsen af fire byggeprojekter fra Bygningsstyrelsen, herunder det nye Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved SDU i Odense.

Vejdirektoratets team på byggepladsen omfatter i alt ca. 20 medarbejdere, hvoraf ca. to tredjedele er indhyrede ressourcepersoner.

Løn og ansættelsesvilkår

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage.

Din forventede opstart er den 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Dit ansættelsesområde er Transportministeriet og dit tjenestested er Vejdirektoratet, Byggeplads for SDU SUND, Fioniavej, 5230 Odense.

Din arbejdstid vil være 37 om ugen, og du vil få løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Læs mere

Du kan læse om byggeprojektet her: https://www.vejdirektoratet.dk/projekt/sdu-sund-ny-fakultetsbygning-til-syddansk-universitet

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefbyggeleder Morten Koldborg Jensen på telefon: 5116 0179 og/eller på mail: [email protected] eller byggeleder Flemming Gram på telefon: 3031 8687 og/eller på mail [email protected]

Vi søger også praktikanter til vores andre afdelinger, hvilket du kan læse nærmere om på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 19. april 2021 men jo før jo bedre. Vi vil så vidt muligt holde samtaler løbende i ansøgningsperioden, når den rette kandidat viser sig.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk

Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund i Vejdirektoratets medarbejdersammensætning og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Odense M
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Odense M over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0