VVS - ingeniør til Nyt OUH - Ansvar for teknisk projektopfølgning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Odense er i fuld gang. Store dele af projektet er under udførelse og yderligere udbud er på vej til at blive kontraheret. Den VVS-tekniske kompleksitet på et sygehus er høj og som en af Danmarks stærkeste bygherreorganisationer har vi behov for at sikre en fortsat kompetent projektopfølgning. Til at sikre dette søger vi en VVS-ingeniører og projektopfølgning. Du vil indgå i et team med organisationens øvrige kompetencer på det tekniske område. Du vil får direkte reference til vicedirektør Kenneth Holm, og du får afgørende indflydelse på et af danmarkshistoriens største og vigtigste sygehusbyggerier. Der er tale om en fast ansættelse i Region Syddanmark.

Samarbejde på tværs af projekter

Som VVS-ingeniør på Nyt OUH, får berøringsflade med hovedparten af de projekter som bygherreorganisationen gennemfører. For de projekter der er under udførelse, vil du komme til at lave projektopfølgning og i samarbejde med projektlederne på de respektive delprojekter, blive en vigtig del af at sikre kvaliteten i de tekniske løsninger inden for dit fagområde. For de projekter der er i design og udførelsesfasen, vil du som intern VVS-ingeniør skulle bidrage til de tekniske kravspecifikationer og vurderingen af de løsninger, som projektets leverandører og samarbejdspartnere, byder ind med. Du vil ligeledes kunne blive ansvarlig for gennemførelsen af selvstændige udbud og tekniske leverancer.

Ud over dette – og måske som en af de allervigtigste opgaver – samarbejder du med hospitalets driftsorganisation; både den tekniske afdeling og de øvrige drift-enheder. De fagområder, du er ansvarlig for, er ekstremt vigtige for hospitalets drift og opgaveløsning. At jeres samarbejde fungerer, er derfor afgørende for brugbare løsninger til læger og sygeplejersker – og dermed ikke mindst for patienterne.

Fokus på helheden

Denne stilling kræver en person, som først og fremmest er oprigtigt interesseret i at skabe værdi for de mennesker, der skal bruge hospitalet i dagligdagen. Du er drevet af dit tekniske fagområde og har erfaring med design og implementering af komplekse tekniske systemer, gerne fra sygehusbyggeri – dette er dog ikke et krav. Du er systematisk og vedholdende, men evner at finde kompromiser i projektets samlede interesse. Du er kreativ og nytænkende og tør at gå nye veje uden at gå på kompromis med, at der til en hver tid, skabes teknisk holdbare og forsvarlige løsninger. Samtidig er du også en person, der husker at ”hæve blikket” fra de interessante og vigtige tekniske detaljer, for at sikre at der holdes fremdrift og træffes rettidige beslutninger.

Hvis du opfylder disse krav, er vi åbne overfor forskellige baggrunde. Du kan have erfaring fra en driftsorganisation, rådgiverbranchen, leverandørleddet eller du kan have arbejdet med teknisk projektstyring. Vi forventer et relevant uddannelsesområde, f.eks. maskinmester, ingeniør eller lignende. Jobbet kræver at du evner at vidensdele og inddrager dine kollegaer. Du skal således have gode samarbejdsevner, en god teknisk forståelse – både teoretisk men i særdeleshed også praktisk.

Sæt fingeraftryk på teknikken i fremtidens Sygehus

Her får du, som del af bygherreorganisationen, muligheden for at gøre en stor forskel på et højt prioriteret teknisk område. Bygherren har organiseret sig med en meget stærk organisation hvor man, ud over de klassiske bygherrekompetencer, har prioriteret at have interne kompetencer indenfor områderne bygherrerådgivning, jura og projektering.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Nyt OUH på www.nytouh.dk Ansættelsessted er Projektorganisationen for Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5260 Odense S.

Du er velkommen til at kontakte Vicedirektør Kenneth Holm på 2159 7282 eller Teamleder Morten Juhler 2382 7733 for yderligere oplysninger om stillingen.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelse iht. gældende overenskomst og nærmere aftale.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 10. marts 2021. Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 11.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Odense S
  • Onsdag den 10. marts 2021

Lignende jobs

  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Odense S over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0