Arbejdsmiljøkoordinator – bygherreorganisationen på Nyt OUH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Vil du være med til at skabe en sikker byggeplads på Nyt OUH, og er arbejdsmiljøledelse og sikkerhedskultur emner, du brænder for, så har du her en enestående mulighed for at være med til påvirke en af Danmarks største byggepladser i en sund og sikker retning.

Er du desuden tillidsvækkende og med faglig gennemslagskraft? Så er det måske dig vi søger …

Vi er godt i gang med byggemodningen, og i løbet af sommeren påbegyndes byggeaktiviteterne for alvor. Derfor har vi behov for at styrke koordineringen og styringen af sammenhænge samt grænseflader mellem de forskellige entreprenører, der arbejder på pladsen. Der skal være styr på de fælles byggepladsforanstaltninger, på sikkerheden, logistikken og adgangs- og pladsforhold.

Den overordnede opgave er at føre tilsyn med, at bygherres forpligtelser jf. bekendtgørelse 117 overholdes. Derudover skal du i samarbejde og dialog med entreprenørerne på pladsen, sikre at de lever op til gældende arbejdsmiljølov og bygherres målsætninger omkring sikkerhed.

Den du er
Som person er du imødekommende, god til at skabe relationer og formår at skabe resultater gennem samarbejde og positiv dialog. Du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så arbejdsmiljøloven overholdes, og så entreprenørerne lever op til deres kontraktuelle forpligtelser i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Du trives i et dynamisk og komplekst miljø med mange bolde i luften, og hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Din opgave
Stillingen indeholder en kombination imellem administrative tilsyns-, opfølgnings- og koordineringsopgaver samt byggepladstilsyn vil være en del af opgaveportefølgen. Din dagligdag vil derfor være præget af koordinering med repræsentanter fra totalentreprenører, rådgivere, dine kollegaer fra bygherreorganisationen, herunder specielt projektlederen for arbejdsmiljø, brugere og beslutningstagere fra alle enheder i regionen. Her skal du kunne sætte din faglighed i spil for at sikre, at byggepladsens forskellige entreprenører får aftalte og rimelige arbejdsmiljøvilkår, og ikke mindst at arbejdet foregår i gensidig respekt for hinanden. Du vil skulle koordinere dine opgaver med en udpeget arbejdsmiljøkoordinator på de enkelte byggefelter og bistå med, at bygherren fastholder et samlet overblik over byggeplads- og arbejdsmiljøforhold.

Opgaverne er f.eks.:

  • Deltage i koordineringsmøder med byggepladschefen, som har ansvar for byggepladsens fællesområder med henblik på at optimere sikkerheden på byggepladsen
  • Koordinere arbejdsmiljøarbejdet med bygherres projektleder for arbejdsmiljø, så I sammen har overblikket over arbejdsmiljøarbejdet og sikkerhedsniveauet på byggepladsen
  • Holde bygherres ledelse orienteret om sikkerhedsforholdene på byggepladsen samt stå til rådighed for sparring og arbejdsmiljøfaglige beslutningsoplæg til projektledere og ledelsen
  • Føre bygherretilsyn på fællesområderne samt de forskellige byggepladser/byggefelter
  • Hjælpe med at gennemføre sikkerhedsintroduktion for samtlige medarbejdere, som skal udføre arbejde på byggepladsen
  • Indsamle og bearbejde data i forhold til sikkerheds- og ulykkesstatistik
  • Udvikle og deltage i effektueringen af arbejdsmiljø & sikkerhedskampagner på byggepladsen


Projektstyringen tager udgangspunkt i klassiske værktøjer som dialog og samarbejde, planlægning, rapportering, risikohåndtering og håndtering af interessenter; alle discipliner hvor vi lægger vægt på, at du som kandidat har kompetencer og erfaring.

Dine kompetencer
Du har en generel bred arbejdsmiljøfaglig viden og særligt erfaring som arbejdsmiljøkoordinator gerne fra større byggerier med en klar arbejdsmiljøprofil. Din erfaring sætter dig i stand til at gennemskue konsekvenserne af de løsningsforslag, totalentreprenør eller rådgivere fremlægger og til at indgå i en konstruktiv dialog herom.

  • Du har erfaring fra store komplekse byggerier. Desuden lægger vi vægt på, at du har særlige kompetencer især inden for flere af nedenstående områder:
  • Dokumenteret erfaring med arbejdsmiljøkoordinering af større projekter
  • Har den lovpligtige arbejdsmiljøkoordinator uddannelse
  • Byggepladserfaring som udførende, tilsynsførende eller byggeleder
  • Lyst til at skabe et operationelt og løsningsorienteret samarbejde om sikkerhed og arbejdsmiljø
  • En god indsigt i arbejdsmiljøregler og byggepladsforhold
  • Analytisk og helhedsorienteret tilgang til opgaveløsning
  • Erfaring med styring af logistik flows på en byggeplads
  • Har skabt positive resultater gennem samarbejde med byggeriets aktører og er i stand til at navigere i et farvand med modsatrettede interesser
  • Organisatorisk forståelse og tæft
  • Erfaring med at identificere optimeringer, samarbejder, synergieffekter og opgaver, der går på tværs, så du derigennem er med til at understøtte en effektiv drift af byggepladsen

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et stærkt, ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er byggepladsfunktionen på Søndre Hospitalsvej 50, 5260 Odense S. Din nærmeste samarbejdspartner og kollega er byggepladschefen og bygherres projektleder for arbejdsmiljø. Du bliver en del af bygherreteamet for Nyt OUH.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 23. juni 2019.

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos byggepladschef Allan Hylleberg Hansen, 2334 2029 eller projektleder-arbejdsmiljø Kamilla Aagaard Christensen, 3058 5648. Læs mere om projektet på www.nytouh.dk

Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsessamtaler i uge 26.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Odense S
  • Søndag den 28. juli 2019

Lignende jobs

  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Odense S over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0