Vil du være vores byggefaglige ekspert?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kunne du tænke dig at være den sikre hånd, der styrer vores bygningsmasse? Du bliver en del af en usædvanlig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde på tværs af fag. Som ekstra bonus får du en naturskøn beliggenhed på Risø-halvøen ud til Roskilde Fjord.

På Risø spreder Dansk Dekommissionering sig i dag over en del bygninger, som vi lejer af Bygningsstyrelsen. Vi skal i de kommende år også have etableret nye faciliteter til håndtering og opbevaring af Danmarks radioaktive affald. Derfor søger vi nu en bygningsingeniør eller lignende, der kan hjælpe os med at styre, at vores bygningsmasse vedligeholdes og tilpasses efter organisationens behov. Stillingen er nyoprettet.

Dine primære arbejdsopgaver
Du skal være vores byggefaglige ekspert, der kan rådgive chefer og kolleger ved ønsker om ny- og ombygninger, herunder i hvilket omfang det i givet fald vil medføre krav om ansøgninger hos byggemyndigheder.

Du skaber overblik over både igangværende og kommende bygge-/vedligeholdelsesprojekter og sørger for at koordinere internt såvel som eksternt, primært med Bygningsstyrelsen og vores største Risø-nabo DTU. Du arbejder også løbende med at effektivisere driften af bygningsmassen, fx gennem energioptimeringer og ved at standardisere det indkøbte udstyr. Du kommer hovedsageligt til at benytte ekstern arbejdskraft; dog kan vore egne håndværkere bistå med nogle af opgaverne.

Ved udbud af entrepriser eller delentrepriser medvirker du til at få skrevet kravspecifikationer. På de mindre opgaver kommer du til at styre projektet, herunder tidsplaner, kontakten med eksterne interessenter og leverandører, økonomien og de nødvendige byggeansøgninger.

På større byggeprojekter fører du tilsyn med fremdriften og er bindeled til de eksterne rådgivere. Du holder også øje med kvaliteten af den rådgivning, vi modtager.

Efter din ansættelse vil det første projekt, du skal i gang med, være etableringen af nye bade- og omklædningsfaciliteter i den bygning, der rummer Hot Cells – et nukleart anlæg, vi er i gang med at dekommissionere. Du skal også gennemgå vores interne basisuddannelse i strålingsbeskyttelse.

Dit team
Du bliver en del af teamet Økonomi, IT & Service (ØIS), hvor I er specialister inden for hver jeres felt. Dine seks kolleger har generelt været i virksomheden i en del år, og teamet er kendetegnet ved at være hjælpsomme, mål- og kvalitetsbevidste.<br
Foruden dine kolleger i teamet kommer du til at få et bredt samarbejde i hele virksomheden med bl.a. ingeniører, håndværkere og vores specialister inden for arbejdsmiljø og strålingssikkerhed.

Hos os får du

  • Et udfordrende job, som du selv kan være med til at forme
  • Et inspirerende og sikkert arbejdsmiljø
  • En arbejdsplads, der er præget af tværfagligt samarbejde og en uformel tone
  • Flekstid og 37 timers arbejdsuge inklusive frokostpause
  • Gode kolleger og naturskønne omgivelser

Din faglige profil

  • Bygningsingeniør eller lignende
  • Godt kendskab til kravene i det nuværende bygningsreglement med tilhørende faglige vejledninger
  • Erfaring med at stå for al myndighedskontakt ved byggeansøgninger
  • Flair for at skrive tekniske dokumenter som fx kravspecifikationer i forbindelse med udbud af entrepriser eller delentrepriser
  • Erfaring med at planlægge og gennemføre mindre bygge- og vedligeholdelsesprojekter, herunder økonomisk styring
  • Gerne erfaring med at føre tilsyn med større byggeprojekter og være bindeled til eksterne rådgivere

Du behøver ikke tidligere at have arbejdet med radioaktive materialer; du vil blive oplært i den nødvendige viden.

Din personlige profil

  • Du er struktureret, serviceminded og selvkørende
  • Du kan overskue komplekse opgaver og har samtidig en god sans for opgavernes udførelse i praksis
  • Du er god til at skabe relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper. I samarbejdet sikrer du både en helhedsorienteret tilgang og fremdriften i opgaveløsningen
  • I sager, der vedrører radioaktive materialer, er myndighedsbehandlingen ofte lang, så du skal også være vedholdende og i stand til at arbejde sideløbende på flere opgaver ad gangen

Om ansættelsen
Vi forventer at holde første ansættelsessamtale den 23. og 24. september og anden ansættelsessamtale den 27. september. Ansættelsen vil ske efter overenskomst for akademikere i staten.

Dansk Dekommissionering opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Roskilde
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1