Rekrutteringsfirma

Energiingeniør søges til Constructa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en positiv, ansvarsbevidst og engageret person med solide kompetencer inden for energiberegning? Motiveres du af at løfte i fællesskab, og vil du være en del af en spændende virksomhed, bygget på tværfaglighed og med gode udviklingsmuligheder? Så bliv Constructas nye energiingeniør!

betterpeople søger på vegne af Constructa en energiingeniør.

Constructa A/S er en rådgivende virksomhed, hvor innovativ tænkning og stor byggefaglig bredde spiller en essentiel rolle i at gøre kundernes ønsker og behov til virkelighed. Virksomheden rådgiver forskellige kunder inden for ingeniør- og arkitektfaget.

Energiberegning og rådgivning

Som energiingeniør hos Constructa bliver du en del af det tværfaglige team på hovedkontoret i Silkeborg. Her vægtes faglighed, eftertanke og ordentlighed højt. Dit primære ansvarsområde bliver udarbejdelsen af energiberegninger, herunder beregninger af U-værdier, varmetabsberegninger, varmetabs- og energirammer, og du får derfor en vigtig rolle i rådgivningen af kunder.

Engageret, imødekommende og samarbejdsstærk ingeniør

Du er uddannet diplomingeniør med speciale i energi og indeklima. Din erfaring med energiberegning er solid, og du er vant til at arbejde i BSim, BE18 og HEAT2. Du er en dygtig formidler på skrift og i tale samt vægter personlig- og faglig udvikling højt. At være nysgerrig, ansvarsbevidst og engageret falder dig naturligt, og du er ikke bleg for at tage den energimæssige og byggetekniske udfordring op for at nå i mål med et projekt. Som person er du imødekommende, har gode samarbejdsevner og møder andre mennesker med respekt. Du er en teamplayer, som sætter en dyd i at samarbejde med andre faggrupper såvel som med kunder.

Tværfaglighed, tæt samarbejde og positiv atmosfære

Constructa er en dynamisk virksomhed, hvor der arbejdes i tværfaglige teams i tæt samarbejde med kunden. Faglighed vægtes højt, og der prioriteres en hverdag, hvor arbejde, dygtiggørelse og hverdagslivet harmonerer i en sund balance. Som energiingeniør hos Constructa tilbydes du en spændende stilling i en alsidig virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Kulturen er præget af tværfaglighed, stærke værdier og et godt fællesskab. Alle bidrager til den positive atmosfære og et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og selvstændighed.

Rekrutteringen varetages af betterpeople Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Konstruktionsingeniør

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1