Rekrutteringsfirma

Bygningssagkyndige – markedsledende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Er du beskikket bygningssagkyndig og stortrives du i en selvstændig hverdag? Motiveres du af at gøre en forskel og levere ydelser af høj kvalitet – hver gang? Kan du se dig selv som en del af en markedsledende virksomhed inden for bygningsgennemgang og en velfunderet organisation med stor fokus på medarbejdertrivsel og stærk faglig sparring? Så er det måske dig, vi for vores kunde søger til et team af kompetente bygningssagkyndige.

Hos vores kunde, OBH Rådgivende Ingeniører, får du i jobbet som bygningssagkyndig mulighed for at præge din egen hverdag og indgå i et levende og dynamisk miljø, hvor der er korte beslutningsveje og højt til loftet. Der hersker en virksomhedskultur, som man er stolt af, og som alle tager ansvar for at gøre endnu bedre. Som medarbejder har du rig mulighed for vidensdeling, og i rollen som bygningssagkyndig at yde dit bidrag til høj kvalitet og den gode kundeoplevelse fra start til slut i opgaven.

Stillingen som Bygningssagkyndig.

Med reference til teamlederen, tilbydes du en selvstændig, ansvarsfuld og udfordrende stilling, hvor hver dag byder på nye ejendomsbesigtigelser, stor mulighed for masser af faglig sparring samt levering af ydelser på højt fagligt niveau. Opgaverne skaffer salgsafdelingen, og der anvendes den sidste nye digitale teknologi, når du indtaster rapporter direkte på adressen. Du kører ud fra din bopæl til ejendomsbesøgene.

Vi forventer at du:

  • Har en naturlig nysgerrighed, er kvalitetsbevidst og effektiv
  • Kommer med erfaring fra en tilsvarende funktion.
  • Tilfredsstilles ved at udføre tilstandsrapporter, el-eftersyn og energimærkning på højt fagligt niveau
  • Har en professionel og systematisk tilgang til opgaveløsning
  • Besidder evnen til klar mundtlig kommunikation kombineret med solide skrivefærdigheder

Som menneske er du selvstændig og evner overfor kunden – via din indsats og udstråling – at skabe tryghed i samarbejdet. Du motiveres af at levere ”en vare fra øverste hylde”, har et positivt menneskesyn og er særdeles god i dialogen med kunderne. Du er fleksibel og har dit bagland i orden i forhold til at have travlt i perioder.

Det er vigtigt, at du er indlevende og kan lide at samarbejde, samt at du har lyst til at dele viden og udveksle erfaringer.

OBH Rådgivende Ingeniører tilbyder dig:

Du bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation med stor fokus på personlig og faglig udvikling. Virksomheden lægger stor vægt på, at man som medarbejder har stor trivsel og mulighed for at blive såvel fagligt som personligt udfordret, hvilket understøttes af det interne ”OBH-Academy” (uddannelsesakademi) samt et årligt ”sundheds-/plej dig selv” tilskud til den enkelte medarbejder.

  • En selvstændig og ansvarsfuld opgavevaretagelse.
  • En familievenlig hverdag med plads til at få arbejde og privatliv til at balancere.
  • Ansættelse på funktionærvilkår med attraktiv lønpakke

Du bliver en del et større team af fagligt kompetente kollegaer, der løser besigtigelsesopgaver i hele Danmark. Du træder ind i det team, som varetager opgaver på Sjælland.

OBH Rådgivende Ingeniører A/S har en position som Danmarks førende udbyder af huseftersyn, tilstandsrapport, el eftersyn og energimærkning, og yder dertil rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangel-gennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med byggeri og renovering.

Læs mere her: https://www.obh-gruppen.dk/da/

OBH Rådgivende Ingeniører… en del af noget større

OBH Rådgivende Ingeniører er stiftet i 1965 og har således 55 års erfaring med byggebranchen.Virksomheden fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger Aarhus og København.

Hos OBH Rådgivende Ingeniører er man optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Tilgangen til de opgaver, der dagligt løses og i de ydelser,der leveres, er den, at man tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger, vi befinder os i. Fra skoler og hospitaler til boliger og arbejdspladser. Derfor siger man hos OBH Rådgivende Ingeniører: ”Vi bygger til mennesker, vi rådgiver for mennesker, og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejds-partnere tager vi ansvar for, at de bygninger vi er involveret i skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde”

Interesseret?

Ring gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen, mobil 5329 6929 eller Kim Rune Larsen, mobil 2010 5858


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Erfarne konstruktionsingeniører

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Anlægsingeniør, projektledelse/projektering -INGEN...

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projekteringsstærk Anlægsingeniør – INGENIØR´NE

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 5 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggepladsoperatør / Construction Crew

    Byggeplads operatør Har du hænderne godt skruet på, kan du tænke selvstændigt og tage ansvar? Så har vi måske jobbet til dig! Vi tilbyder arbejde på vores byggeplads i Odense. Der er gode muli..
    • Bygningsingeniør
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0