Kreativ og serviceminded medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du serviceminded og har du en spirrende kreativitet? Cafe Kaffekop, det kreative rum, er på udkig efter nye medarbejdere til at passe forretningen i dagligdagen, hvor serviciering og ekspedering af kunder bliver din primære opgave. Så er du frisk på en kreativ deltidsstilling med mange forskellige typer af opgaver så læs endelig videre.

Om Cafe Kaffekop
Cafe Kaffekop er en lille uhøjtidlig cafe der åbner i april 2022. Her kan du hygge dig og male dit eget keramik, alene, med din veninde, din ven, din bedstemor eller din date. Det kræver ingen forkundskaber - vi vejleder med ideer, farvelære og teknikker. Cafe Kaffekop byder jer velkommen med nærvær, hjælpsomhed og en hyggelig stemning.

Konceptet

Kom og kreer, mal på keramik i hyggelige omgivelser. Find din ro og balance og skab dit mesterværk helt fra bunden. Mal din egen kop, skål, tallerken, vase, figur eller vælg blandt meget andet keramik. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Om jobbet:

Cafe kaffekop kan have ca. 20 gæster ad gangen og gæsterne booker typisk en plads for 1,5 til 2 timer ad gangen. I hverdagene er der åbent for bookninger i tidsrummet 11.00 til 17.00.

Vi forventer at du bliver den daglige faste medarbejder som primært varetager åbningen af butikken og overlevering til ungemedarbejdere om eftermiddagen. Jobbet er 12 - 18 timer om ugen og typisk i tidsrummet 10.30 til 14.30, der vil være vagter om lørdagen til en start ellers primært kun i hverdagane.

Du varetager alt i forhold til den daglige servicering og betjening af cafe´ens kunder. Dette indebærer presentation af konceptet, hvor du vejleder i hvordan keramikken håndteres og hvilke teknikker der kan bruges osv. Herud over betjener du kunderne i forhold til servering af drikkevarer og mindre snacks.

Før hver bookning er der klargøring af fasciliteterne til de kommende gæster og ligeså en oprydning når gæsterne er færdige. Yderligere så kan der forekomme mindre rengørings- og ad hoc opgaver.

For at matche rette profil til jobbet forestiller vi os at du:

  • Er serviceminded og med en smillende adfærd
  • Er åben og snakkesaglig, og ser det spændende i et nyt koncept
  • Er en god repræsentant for cafeen og du nyder at hjælpe andre
  • Er iderig, positiv og deltagende i dagligdagen
  • Har lyst til at udfolde dig kreativt og være nysgerrig

Der er ingen krav til større kundskaber indenfor keramik, kunst eller lignende. Er du blot engageret i forhold til at gøre en forskel og nyder du at se andres glæde, så er du den rette til stillingen.

Cafe Kaffekop tilbyder:

En selvstændig stilling hvor du kan være med til, at udvikle ideen og udfolde din kreativitet. Et job hvor du vil opleve stort engagement og fællesskab fra kolleger. Hvor du i høj grad vil møde glade kunder som tager sig tid til et pusterum fra dagligdagen. Løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Interesseret?

Søg stilling via knappen ”søg stillingen” hvor du kan uploade dit cv og ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på mail [email protected] eller på mobil +45 26184844 for videre dialog

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Cafémedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Cafémedarbejder
  • Fredericia
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

  • Buffet Manager i Sønderborg

    Cafémedarbejder søges til organisation/virksomhed i 6400 Sønderborg
    • Cafémedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Buffet Manager i Kolding

    Det er en fordel, at du har professionel erfaring med madlavning, og gerne med buffet Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå..
    • Cafémedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Floor Manager i Kolding

    Du har et højt servicegen og lyst til at gøre en forskel for vores gæster Du har erfaring fra restaurations-/service-branchen Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt..
    • Cafémedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Klar til et job i festens tegn? - Bliv Bowlroomvær...

    Vi søger Bowlroomværter-/inder der er klar på at feste med vores gæster i [xxxxx] Er du serviceminded? Bliver du glad af at give folk en god oplevelse, og kan du lide at arbejde i et soci..
    • Cafémedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som cafémedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte cafémedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal cafémedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte cafémedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som cafémedarbejdere
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1