Trækker chauffør til KM kørsel i hele Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faxe

Vi søger en mødestabil og rutinerede trækkerchauffør til km kørsel i Danmark. Fortrinsvis fra Royal Unibeer i Faxe og til Ålborg og retur, og denne rundtur kan køres på en “køreskive” men kun hvis man tænker sig om, så derfor kræves der en chauffør med erfaring i køre/hviletid og hvordan den udnyttes helt ud, da der også skal bruges de ekstra timer ind i mellem. Det normale vil være mødetid søndag eftermiddag i Faxe og sluttid fredag eftermiddag i enten Faxe eller Hedehusene. DU SKAL KUN SØGE DENNE STILLING HVIS DU VED OG ØNSKER AT SOVE UDE HELE UGEN. Løn efter aftale/dags løn. Du skal bo på Sjælland. Du har selvfølgelig ALLE relevante kørekort, EU-bevis, Truckkort og kan tale, læse og forstå dansk, da ordrerne kommer via mobil APP, og at der skal udfyldes dags rapporter. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du ikke hørt fra os 14 dage efter sidste ansøgnings frist er stillingen besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Faxe.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Faxe
  • Mandag den 01. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Faxe

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Faxe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Faxe over tid

Dato Alle jobs som chauffører
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1