Turistchauffører til Klintebussen søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hårlev

Klintebussen er en gratisbus, finansieret af Stevns Kommune, som kører alle ugens dage i perioden 25/06 til og med 28/08.

Stevns Kommune har for 6. år valgt Strøby Turist som leverandør til løse opgaven og i den forbindelse søger vi et antal chauffører til at køre Klintebussen samt andre adhoc opgaver indenfor turist- og bestillingskørsel.

Arbejdstiden fastlægges i vagtplan og ligger på alle ugens dage, primært i tidsrummet 09:00-19:00. Kørslen er planlagt ud fra gældende kørehviletidsbestemmelser og på en vagt er der planlagt 6 pauser, 3 af 15 minutters varighed og 3 af 30 minutters varighed.

Kvalifikationer:

Du mestrer det danske sprog og som et minimum også engelsk, da Klintebussen har mange udenlandske passagerer. Du er udadvendt, serviceminded og har lyst til at arbejde med mennesker. Konduite og et godt humør er nødvendigt for at kunne løse en opgave af denne karakter.

Vi ser helst, at du har erfaring med den slags opgaver og har prøvet at køre bus eller andet større køretøj før, men det vigtigste er, at du har den rette indstilling til et job i en virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på service, kvalitet og sikkerhed.

Vi tilbyder ordnede forhold med overenskomstmæssig løn med anciennitetstillæg fra første arbejdsdag (TA & 3F), bonusaftale, uniformsordning, personaleklub og et godt arbejdsklima i en flad organisation, hvor vi alle tager del i de opgaver, som skal løses.

Der tilbydes individuel ansættelsesaftaler i forhold til ønsket timeantal, så vi hører meget gerne fra ansøgere med et ønske om deltid eller fuldtid.

Der vil desuden være mulighed for fastansættelse, såfremt begge parter ønsker.

Lyder det som et job for dig, så send os en ansøgning hurtist muligt på mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

P.S.: Har du spørgsmål, inden du sender din ansøgning, så kontakt Direktør Bjarne Nielsen på telefon 56578088 og tast 2 for Administration.

Strøby Turist har eksisteret siden 1994 og har i dag 19 busser kørende, som udfører alle former for turist-, rute og bestillingsopgaver såvel i Danmark som i resten af Europa.

Vi har et fælles ønske om at yde den bedste service overfor vores passagerer og brænder for vores job. Sammenholdet er stærkt og vi strækker os gerne langt for at løse opgaverne bedst muligt, men har også overskud til at hjælpe nye kolleger godt i gang, da det er i alles interesse at bevare firmaets gode ry som et af de bedste busselskaber på Sjælland.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hårlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Hårlev
  • Fredag den 08. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Hårlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Hårlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Hårlev over tid

Dato Alle jobs som chauffører
4. september 2024 1