Buschauffører med "DRIVE" søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hårlev

Strøby Turist oplever en stor tilgang af kunder i øjeblikket og søger derfor et antal buschauffører m/k for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel 😊.

Det er ikke så afgørende, om du er nyuddannet eller har erfaring, bare du har den rette indstilling til et job i servicebranchen og brænder for at hjælpe andre.

En stor del af vores kørselopgaver omhandler børn med særlige behov, hvorfor erfaring med den type kørsel er en fordel, men ikke et krav.

Du er præsentabel, høflig og serviceminded, kan lide et afvekslende job, hvor to dage sjældent er ens.

Det er en absolut betingelse, at du behersker dansk i både skrift og tale, kan arbejde selvstændigt og vigtigst af alt yde vores kunder en superservice.

Vognparken er pt. på 11 minibusser med lift, 2 rutebusser og 5 turistbusser, så uanset hvilken størrelse bus, du vil køre, så kan vi bruge dig.

Specifikt om rutekørsel:

Du trives med at have kende dine arbejdsopgaver, faste ruter og hilse på dine "faste kunder". Opgaverne er primært kørsel for Movia, men andre lignende opgaver, såsom Togbus kørsel, kan også komme på tale. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Rejsekortsystemet, ellers skal vi nok lære dig det 😉👍.

Bopæl i Øst- eller Sydsjælland foretrækkes, men ikke et krav.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 06:00 og 17:00, samt fast weekendvagt hver 4. weekend.

Specifikt om minibuskørsel:

Du må meget gerne ha gennemført BAB 1,2,3 kursus og være fortrolig med betjening og fastspænding af kørestole, men ingen betingelse, da vi kan hjælpe med kursus og oplæring.

Bopæl i Stevns, Faxe eller Køge Kommune er en fordel, men ingen betingelse.

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men er du den rette medarbejder og først kan starte senere, så venter vi hellere end gerne på dig.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 06:00 og 17:00, samt 1 aftenkørsel hver 4. uge og vagt hver 4. weekend.

Specifikt om turistbuskørsel:

Vi ser gerne, at du har erfaring med turistbuskørsel, men det vigtigste er nu, at du er udadvendt, sympatisk og kan holde hovedet koldt, selv i travle perioder.

Du vil komme til at køre alle former for turist- og bestillingskørsel, med hovedvægten på opgaver i Danmark, samt mulighed for at prøve kræfter med international kørsel.

Om du bor i nærområdet eller har længere til jobbet, er sådan set underordnet, bare du kan møde til tiden.

I forhold til arbejdstid, så skal du være indstillet på skiftende arbejdstider, dog med hovedvægt på hverdage i tidsrummet fra kl. 06:00-18:00, samt fast vagt hver 4. weekend.

Generelt for alle chaufførjobs:

Løn i henhold til 3F overenskomst, hvor timelønnen varierer fra kr. 169,00 til 265,00 afhængig af tidspunkt og arbejdsopgaver. Dertil kommer pension, feriepenge, feriefridage, særlig opsparing m.m.. Desuden fri uniform samt mulighed for at have bussen med hjem/parkeret i nærområdet. Fast weekendvagt hver 4. uge

Ansættelse sker som timelønnet medarbejder, MEN med garanteret timeantal efter nærmere aftale (ønske).

Spørgsmål til jobbet kan stilles på mail [email protected] eller til Bjarne Nielsen på telefon 56578088 (tast 2 for administration).

Jobsamtaler gennemføres løbende.

Send din ansøgning på mail [email protected] - jo hurtigere jo bedre - SKRIV GERNE, hvilket job du søger (Rutebus, Minibus eller Turistbus.)

OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS, OBS

KØREKORT D ELLER D1 TIL BUS ERHVERV, EU KVALIFIKATIONSBEVIS SAMT GYLDIGT TACHOGRAFKORT ER NØDVENDIGT FOR AT KUNNE SØGE DISSE JOBS.

Med venlig hilsen

Bjarne Nielsen, Strøby Turist

Strøby Turist har eksisteret siden 1994 og har i dag 18 busser kørende, som udfører alle former for turist-, rute og bestillingsopgaver såvel i Danmark som i resten af Europa.

Vi har et fælles ønske om at yde den bedste service overfor vores passagerer og brænder for vores job. Sammenholdet er stærkt og vi strækker os gerne langt for at løse opgaverne bedst muligt, men har også overskud til at hjælpe nye kolleger godt i gang, da det er i alles interesse at bevare firmaets gode ry som et af de bedste busselskaber på Sjælland.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hårlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Hårlev
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Hårlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Hårlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Hårlev over tid

Dato Alle jobs som chauffører
4. september 2024 1