Transport i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi er stolte af madproduktionen i Cafe Bøg, som er en del af POLARIS Center Herning. Vil du være med på holdet og bidrage til at understøtte udbringningen af maden men også være med på holdet til at sikre en god og bæredygtig drift af vores Cafe? Så læs endelig videre.

POLARIS center Herning er den specialiserede del af den kommunale psykiatri i Herning Kommune. POLARIS center Herning består af 4 afdelinger, med både forebyggende tilbud herunder akuttilbud, bostøtte, dagtilbud, botilbud samt VISO-leverance til andre kommuner.

I POLARIS center Herning tager vi vare om mennesker, der for en stund har mistet navigationsevnen i dele af deres liv. Vi hjælper disse mennesker på vej, vi hjælper dem med at finde de bærende ønsker og håb for fremtiden. I samarbejdet med borgerne finder vi de mål de gerne vil navigere efter – disse bliver ledestjernen for recovery rejsen og et selvstændigt liv udenfor den kommunale psykiatri på sigt og hermed defineres vores kerneopgave.

Cafefunktionen understøtte de gode madoplevelser i vores center, det er vi stolte af. Derfor laver vi mad der smager godt, ser indbydende ud og mad der understøtter en sundhedsrigtig smagsoplevelse. Vi leverer mad til andre tilbud i Herning Kommune og det er denne opgave vi nu søger en chauffør til.

Stillingen er på afdeling Skovlyset, hvor du bliver ny kollega til et team på 4. Stillingen er på 7 timer pr uge i gennemsnit.
Vi håber du kan starte hurtig op.
Arbejdstiden er fordelt på tirsdag og torsdag, fra 9.00-12.30. Ved ferie og sygdom, vil der være mulighed for flere timer.


Vi er et mindre køkken, hvor der er rar tone og god struktur omkring opgaverne.
Dine primære arbejdsopgaver består i at køre ud med mad til vores kunder i Herning og derefter tage hånd om opvasken i det tidsrum du ikke leverer mad. Dernæst vil der være mindre opgaver i køkkenet, såsom rengøring, håndtering af affald og lignende.

Det er ikke et krav at du har erfaring fra lignende jobs, men det er en fordel hvis du arbejder struktureret og trives i et køkken hvor der indimellem er fart på.

Jobbet som chauffør kræver en god fysik, da der er pakning af varebil og løft ved levering af maden. Ligeledes skal du have mod på at gå i dialog med kunderne, ved overlevering af mindre beskeder imellem os og dem.

Vi tilbyder


  • En arbejdsplads i udvikling og med stor faglig kvalitet for øje i opgaveløsningen.
  • Godt arbejdsmiljø, gode kolleger og ledelse, der sætter pris på bæredygtige relationer.
  • Plads til at du kan udvikle dig, -vi understøtter læring på jobbet.
  • En spændende og alsidig hverdag, hvor vores lille team dagligt bidrager med noget betydningsfuldt for borgeren.
  • Løn i henhold til gældende overenskomst.


Kan du arbejde selvstændigt, er serviceminded og har kørekort B, så send os en ansøgning hurtigst muligt.

Løn efter overenskomst.

Tiltrædelse


Snarest mulig.

Ansøgningsfrist


21. oktober kl. 8.00.

Yderligere oplysninger


om stillingen, kan fås ved henvendelse til Kok Stine Damholt Østergaard på telefon 96 28 53 25 eller på mail [email protected].

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Herning

Lignende jobs

  • Chauffører til distributionskørsel i hele landet m...

    Grundet tilgang af stadig flere kunder, søger vi nu chauffører. Som chauffør hos os, vil vi gerne, at du er meget opmærksom på, at du er firmaets ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt, at du se..
    • Chauffør
    • Herning
    Få mere info
  • Chauffør til Risskov med CE-kort

    Søger du et chaufførjob med start hurtigst mulig, hvor du kører med biler på et lad? Søger du et chaufførjob med start hurtigst mulig, hvor du kører med biler på et lad?Jobbet:Jobbet:Vi oplever for..
    • Chauffør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Chauffør til Aarhus S med CE-kort

    Har du CE-kørekort og læs med her!Har du CE-kørekort og læs med her!Jobbet:Jobbet:Vi søger i øjeblikket en Chauffør med CE-kørekort som kan kører i vores Aarhus S/Højbjerg afdeling, hvor c..
    • Chauffør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Kørselsdisponent

    Kan du lide at LÆGGE PUSLESPIL, og ELSKER DU at få kabalen til at gå op? Er du fyldt med gåpåmod, og har du et naturligt DRIVE? Så læs med her! HV-transport er i samarbejde med Humano på jagt e..
    • Chauffør
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Herning over tid

Dato Alle jobs som chauffører
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7