Chauffør til [xxxxx]s øverste ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en rutineret og dygtig chauffør? Trives du med et arbejdsliv på vejene og med varierende arbejdstider? Så er du måske vores nye chauffør i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Om Kriminalforsorgen
Som en del af Justitsministeriets koncern indgår Kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter. Kriminalforsorgen har ansvaret for blandt andet landets fængsler og arrester samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen sammen med vores ca. 4.500 ansatte ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere.

Vi er en stor organisation med fængsler, arrester, udslusningsfængsler, udrejsecentre og kontorer fordelt over hele landet. Kriminalforsorgens øverste ledelse har et ønske om at være mere synlig og tilstedeværende i organisationen, hvilket kræver, at der bruges mere tid på vejene og på at blive transporteret til og fra de enkelte lokaliteter.

Om opgaverne
Som chauffør i Direktoratet for Kriminalforsorgen er det din primære arbejdsopgave at transportere direktøren og til tider øvrige medlemmer af den øverste ledelse. Dette indebærer kørsel til møder og andre aktiviteter i hele landet. Du vil også skulle bistå med praktiske gøremål under turene. Når du ikke har chaufføropgaver, vil du også skulle bistå dine kolleger med en række praktiske opgaver, som relaterer til den daglige betjening af huset.

Om dig
Det forventes, at du har kørekort til personbil. Det forventes endvidere at du har gode køretekniske færdigheder, herunder et godt overblik og evne til at læse trafikken og planlægge kørslen. Du har erfaring med at arbejde som chauffør for en VIP som fx en minister, erhvervsleder eller lignende. Derudover forventer vi, at du:

  • Er præsentabel og loyal.
  • Er pålidelig, ansvarlig og udfører arbejdet yderst professionelt.
  • Er serviceminded og fleksibel.
  • Trives med og er indstillet på meget varierende arbejdstider og skiftende arbejdssituationer.
  • Er struktureret, har ordenssans og kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • Behersker it på brugerniveau.
  • Det er fordel, hvis du har gennemgået og bestået politiets køretekniske kursus.

Du skal være omstillingsparat og fleksibel, og du skal have mulighed for med kort varsel at tilpasse din arbejdsdag. Arbejdstiden vil primært være i dagtimerne i hverdagene, men der må påregnes både arbejde på skæve tidspunkter og ture med overnatning.

Om os
Stillingen som chauffør hører under Intern Service i Koncern Ejendomme. Koncern Ejendomme er en enhed i direktoratet med ansvar for den tværgående koncernstyring af byggesager og ejendomsadministration. Intern Service har ansvaret for direktoratets faciliteter, herunder kontorer, inventar, vognpark mv, ligesom Intern Service har landsdækkende opgaver vedrørende id-kort og overblik over Kriminalforsorgens køretøjer.

Der er aktuelt tre medarbejdere i Intern Service, hvor du kommer til at blive en del af teamet og få indblik i de øvrige opgaver. Når du ikke har chaufføropgaver, vil du indgå i varetagelsen af teamets øvrige opgaver.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt organisationsaftale for Vagtfunktionærer i staten mv.

Stillingen er placeret i mellem løngruppe 1, som udgør kr. 22.044,58 og løngruppe 2, som udgør kr. 23.287,33 månedligt i aktuelt niveau (april 2022). Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Som chauffør er du omfattet af cirkulære om fridage og særligt tillæg for ministerialbetjente m.fl., der virker som chauffører for ministre eller visse styrelseschefer (jf. cirkulære nr. 163 af 8. oktober 1982). Det indebærer, at du ydes et særligt pensionsgivende tillæg på kr. 10.471,56 månedligt i aktuelt niveau (april 2022).

Tillægget ydes som godtgørelse for, at du ikke er omfattet af arbejdstidsreglerne for statens tjenestemænd og bestemmelserne om natpenge, godtgørelse for tjeneste på lørdage, søn- og helligdage og godtgørelse for delt tjeneste. Det betyder, at du ikke har en højeste tjenestetid, ligesom stillingen indebærer skiftende arbejdstider, herunder aften- og weekendarbejde.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er centralt beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 5. september 2022. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretær i Koncernledelsessekretariatet Gitte Bonde på 7255 4102 eller kontorfuldmægtig i Koncern Ejendomme May Pedersen på 7255 4011.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister, ligesom det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveauet HEMMELIGT, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København K
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København K over tid

Dato Alle jobs som chauffører
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0