Erfaren vej- og trafikingeniør til projektledelse - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din anlægstekniske erfaring i spil, når du være en del af at bygge Danmarks bæredygtige veje. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring med anlægsarbejder og har lyst til at arbejde tæt sammen med kunder om løsninger og kan kommunikere dette til dine kollager. Er du vores nye Erfaren vej- og trafikingeniør til projektledelse - København? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Road & Traffic Copenhagen afdeling

Som vores nye Erfaren vej- og trafikingeniør til projektledelse - København bliver du en del af et hold som ønsker at skabe en af Danmarks bedste vejafdelinger. Vi taler åbent om vores succes og deler vores fejl. Vi ønsker en afdeling med læringskultur, hvor det at fejle er acceptabel så længe man åbent deler dem. Vi arbejder med en lang række spændende vejprojekter. Projekterne dækker både nye veje og pladser, genopretningsprojekter, byudviklingsprojekter, letbaner og anlægsopgaver. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om opgaver
  • Projekt- og fagledelse med ansvar for:
  • Planlægning af infrastruktur
  • Detailprojektering
  • Udbud og udførelse af vejprojekter, herunder tilsyn og byggeledelse

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Relevant ingeniøruddannelse
  • Erfaring med planlægning, udbud og udførelse af veje og anlægskonstruktioner
  • Gode samarbejdsevner
  • Evner at styre projektets tid, økonomi og ressourcer
  • Er interesseret i at skabe gode relationer

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: en struktureret, kompetent og fagligt stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter. Du har +5års erfaring med teknisk projektering af vejanlæg i nordiske lande og gerne med erfaring indenfor 3D/ BIM

Velkommen til vores Transport-division

I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 8.12.2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København S

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København S over tid

Dato Alle jobs som chauffører
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3