Stor trælast i København SV søger ny truckfører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du have et job, hvor passion for virksomhedens service og opgaver er en del af hverdagen? Hvor produkterne du arbejder med, faktisk gør en forskel og kan ses i både nær- og fjernmiljøet? En stilling, hvor virksomhed og arbejdsopgaver går hånd i hånd mod det bedste? Så har vi jobbet til dig!

For vores kunde i København SV, Sydhavnen, søger vi lige nu en kompetent truckfører, med kendskab til byggematerialer, til virksomhedens trælast.

Arbejdsopgaver

Ved trælasten i Sydhavnen skal du primært stå for læsning og lodsning af materialer, når de ankommer hertil, eller skal eksporteres derfra. For at kunne udføre arbejdet kræves der, at du har kendskab til byggematerialer og f.eks. kender forskellen på plader og brædder. Du vil være i kontakt med både fragtmænd og kollegaer, hvor der på lagret er der en uformel og kærlig tone, hvilket skaber et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at komme til orde.

For at kunne udføre jobbet er det derfor vigtigt, at du:

  • Har truckcertifikat
  • Har erfaring med materialer og truckkørsel
  • Har lettere kendskab til IT
  • Er serviceminded og klar på at arbejde med et smil på læben
  • Tilgår opgaverne med humor og oprejst pande

Arbejdstider og opstart

Arbejdet finder sted på et aftenhold, hvor arbejdstiden er fra kl. 14.00 - 21.30

Der vil være opstart hurtigst muligt.

Oplæringen vil tage to uger og foregå på natholdet, hvor arbejdstiden er fra kl. 22.00 – 06.30.

En national og anerkendt virksomhed

Virksomheden har rødder helt tilbage til 1896, og har siden gennemgået en række fusioner og navneændringer. De har i dag 72 store forretninger i Danmark og Grønland, samt en webshop med en landsdækkende og anerkendt leveringsservice. I alt beskæftiger virksomheden over 2700 medarbejdere. De fleste kunder er professionelle, men andelen af private kunder er stødt stigende, hvor der her udvises en særlig omhyggelighed og gode råd. De professionelle kunder er både små enkeltmandsvirksomheder, store entreprenører og alt derimellem.

I virksomheden, og på trælasten i Sydhavnen, er der højt til loftet og et gennemtrængende fokus på professionel rådgivning og godt humør. Alle samarbejder om målsætninger og for at skabe det bedste arbejdsmiljø.

Er dette dit nye job?

For at søge stillingen kan du oprette en profil på vores hjemmeside https://profilmatch.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV og ansøgning. Du kan også sende os en videoansøgning eller dit CV med billede til [email protected] – i emnefeltet bedes du skrive "Trælast, SV".

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København SV
  • Fredag den 16. august 2019

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København SV over tid

Dato Alle jobs som chauffører
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1