Luftfartsinspektører til Part-145 og Part-M søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Her får du ikke markedets højeste løn, men nok en af markedets mest spændende og alsidige stillinger!

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udvider det tekniske område (Part-145 og Part-M), og Afdelingen for Luftfartssikkerhed søger derfor nye medarbejdere.

Vi søger en handlekraftig medarbejder, der ikke er bange for at prøve kræfter som inspektør i Afdelingen for Luftfartssikkerhed. Du skal brænde for at sætte retningen inden for luftfartssikkerhed, sikre stabil og sikker luftfart sammen med andre entusiaster.

Du skal have erfaring fra Part-145 området og/eller erfaring med styring af luftdygtighed.

Sammen med ca. 110 engagerede kollegaer skal du være med til at tage hånd om reguleringen af og tilsynet med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark.

Du vil indgå i et team med 30 dygtige og engagerede kollegaer. Teamet fører tilsyn med blandt andet værksteder, luftfartøjers luftdygtighed, både den initiale og den løbende, samt operative og tekniske organisationer (Part-145, Part M/MF, Part-21 og kommende Part-CAMO, CAO og Part-ML). Vi udfører godkendelser og vejleder branchen. Vi arbejder alle for at gøre en positiv forskel inden for luftfart.

Uddannelsesforløb


Indledningsvis gennemgår du et uddannelsesforløb, som vil blive tilpasset ud fra din baggrund og erfaring. Uddannelsesforløbet er en kombination af interne og eksterne kurser samt selvstudie og sidemandsoplæring.

Din hverdag som luftfartsinspektør

Den rette profil vil blive tilbudt en stilling som udgående luftfartsinspektør. Her vil du have ansvaret for et antal organisationer som din primære opgave. Det betyder, at du blandt andet skal:

  • planlægge og gennemføre tilsyn
  • behandle ansøgninger fra organisationerne
  • vejlede organisationer om relevant lovgivning
  • bistå i implementeringen af ny EU-forordning

Udover de primære opgaver vil der typisk være opgaver, som kræver en stor grad af tværfaglig koordination (mellem de forskellige luftfartsområder) og ikke mindst standardiseringsaktiviteter.

Teamet arbejder desuden med national og international regeludarbejdelse, interne procedurer og informationsmateriale, hvor du kan blive inddraget som fageksperten.

Udover et varieret og udfordrende job, som kræver højt fagligt niveau, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling. Det betyder for din hverdag, at du vil skulle deltage i faglige møder og fagligt relevante kurser. Du skal ikke kun være fagligt dygtig, du skal også lære at være en dygtig embedsmand. Dette vil du også blive uddannet i.

Da organisationerne og kursusudbyderne både er placeret i Danmark og udlandet, må der påregnes lidt rejseaktivitet.

Hvem er du?


Det er vigtigt, at du trives med udfordringer, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og kan holde overblikket i en hverdag, hvor tempoet kan være højt.

Vi lægger også vægt på, at du:

  • er stærk i din personlighed og samtidig kan samarbejde på tværs af faggrupper
  • er ambitiøs og leverer høj kvalitet
  • er velformuleret i skrift og tale, både på dansk og engelsk
  • formår at se det væsentligste i en sag
  • har en fornemmelse for, hvordan en moderne ”embedsmand” gør en forskel gennem såvel tilsyn som vejledning

Du skal have en baggrund som flymekaniker, ingeniør eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har snuset til mindre opgaver omkring styring af luftdygtighed, SMS, compliance og/eller Quality. Bemærk, at stillingen er som inspektør, og ikke ingeniør.

Lyst, mod og energi er en daglig nødvendighed, når du skal sætte dig ind i faglige områder og problemstillinger. Din viden og erfaring skal du kunne omsætte til konkrete resultater, og dermed bidrage til en stabil og sikker luftfart i Danmark.

Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?

Vores team består bl.a. af flymekanikere, jurister, piloter og ingeniører. Vi har en uformel omgangstone og plads til at være konstruktivt uenige (i anerkendelsen af at forskellige synspunkter i fællesskab giver den bedste løsning).

Du vil få engagerede kolleger, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag, prioriterer vi at bibeholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid, familieliv men også aktiviteter med kollegaerne (valgfrie).

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2020 eller hurtigst muligt.

Om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport- og Bygningsministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart og havne samt regulering af bygge- og boligområdet. Vi er primo 2019 flyttet ind i et nyt kontordomicil på Kalvebod lige ved Fisketorvet.

Du kan læse mere om os på www.tbst.dk.

Du kommer til at arbejde sammen med en bred vifte af specialister og generalister.
Styrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos luftfartsinspektør Christian Bjergfelt på telefon 4178 0047, luftfartsinspektør John Schwarz på tlf. 4178 0515.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest torsdag den 7. november 2019 kl. 12.00.

Der anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført den 18. og 22. november 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • København V
  • Torsdag den 07. november 2019

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • AIR STEWARD TIL CPH

    DescriptionWe are looking for Air Stewards for an exciting and challenging job. We are excited to announce that SAS is now seeking Air Stewards for our base at Copenhagen Airport Kastrup. A..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København V over tid

Dato Alle jobs som chauffører
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0