Bådfører til opmålingsfartøjer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Er du en erfaren bådfører med lyst til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave? Kender du de danske kyster, og kan du navigere i brændingen helt tæt på kysten? Så har vi jobbet til dig. Du får mulighed for at prøve kræfter med helt ny maritim teknologi, og du får en alsidig hverdag med mulighed for sejlads i mange af Danmarks farvande og sejlløb.

Om stillingen og fartøjerne
Kystdirektoratets opmålingsteam leverer måledata til vores analyse- og oprensningsopgaver. Vi foretager søopmåling langs den jyske vestkyst med tilhørende målinger på land samt opmåling i havne og sejlløb på tværs af landet. Vi har travlt, da der skal bruges data til både oprensning, kystsikring og klimaberegninger, derfor søger vi en ny bådfører. Som bådfører skal du primært føre vores opmålingsfartøjer EKKO, EKKO 2 og BEAM i forbindelse med søopmåling.

EKKO er vores nybyggede opmålingsfartøj, som er udstyret med nyt multibeam-opmålingssystem. EKKO skal primært operere ved den jyske vestkyst og er bygget til at kunne sejle ind over revlen og strande på sandbunden i forbindelse med opmåling af kystprofilet.
EKKO 2 er vores ældre opmålingsfartøj, som ligeledes er bygget til at sejle ind over revlen. BEAM er også udstyret med multibeam-opmålingssystem. BEAM opererer primært i havnebassiner og sejlløb over hele landet og kan transporteres på landevej.

Vi har base i Lemvig, men da en del af vores opgaver foregår i farvande andre steder i Danmark, så vil der være uger, hvor du er "ude" flere dage eller hele ugen, samt andre uger, hvor du starter med base i Lemvig og "bare" har lange dage. Når der ikke er sejlads, består dine opgaver blandt andet af vedligeholdelse af fartøjerne.

Din profil
Du har erfaring som bådfører med sejlads på såvel åbent vand som i snævre løb og i trafikhavne, og du kan manøvrere tæt på konstruktioner. For dig er godt sømandskab og sikkerhed et nøgleord både i forhold til håndtering af et fartøj, dets udstyr, manøvrering og vedligeholdelse. Det er vigtigt, at du har erfaring med maritime elektroniske instrumenter samt brug af IT i forbindelse med sejlads.

Foruden dine evner som bådfører, er det også vigtig for os, at du:

  • Evner at samarbejde og vægter teamsamarbejde højt.
  • Har lyst til at løse andre opgaver i forhold til teamets samlede opgaveløsning og arbejdet i opmålingsholdene på land og til søs.
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdssted, da vi sejler, når vejret er godt.
  • Spiller aktivt med i koordinering af opgaverne.
  • På sigt har mod på at lære opmålingsdisciplinerne.

Stillingen kræver et duelighedsbevis i erhvervssejlads, duelighedsbevis i motorpasning, ROC-Certifikat, sø-sikkerhedsbevis (STCW), herunder de nye regler om brandbevis, sundhedsbevis og medicinkiste C kursus. Du har også gerne kørekort til trailer (B/E).

Vi tilbyder
En attraktiv stilling for dig, der kan lide at arbejde til søs og ude i naturen. Du kommer til at arbejde med et nyt opmålingsfartøj, der er specialdesignet til opgaverne og indrettet med øje for gode arbejdsforhold for besætningen. Du får mulighed for relevant kompetenceudvikling og opkvalificering inden for sø- og landopmåling, elektronik og IT.

Du bliver en del af et engageret team med ti dygtige kolleger og en teamleder. Opmålingsteamet har kompetencer inden for sejlads, søopmåling, landmåling, elektronik, it-teknik, dataindsamling samt kvalitetssikring og visualisering af data.

Se mere om teamets opgaver her https://kyst.dk/hav-og-anlaeg/opmaaling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er på individuel kontrakt med vilkår i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område med tilhørende Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Der er desuden indgået en lokalaftale for teamet, der omfatter tillæg og afspadsering i forbindelse med merarbejde.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestested er Kystdirektoratet i Lemvig.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til teamleder Kamilla Fiedler Terkildsen på tlf. 20 58 87 38 eller områdechef for Kystbeskyttelse, Drift og Anlæg Niels Kristian Kvistgaard på tlf. 91 35 74 38.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser m.m. senest mandag den 8. januar 2024.

Rekrutteringsforløb
Der gennemføres prøvesejlads (ca. 45 min) i EKKO 2 og samtaler den 15. januar i Thyborøn.

Tiltrædelse 1. marts 2024, eller tidligere efter nærmere aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Lemvig
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Chauffør til foder udkørsel

    Chauffør til foderudkørsel for DLG, med forvogn/ anhænger. Vi er en flok erfarne chauffører som søger en ny kollega, som kan arbejde selvstændig. Aflønning efter gældende overenskomst, DTL..
    • Chauffør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Lastbilchauffør søges

    Lastbilchauffør søges Hos [xxxxx] har vi travlt og søger en erfaren lastbilchauffør Dine arbejdsopgaver vil primært være:Kørsel med 4-akslet lastbil m/kroghejs og anhængerKørse..
    • Chauffør
    • Struer
    Få mere info
  • Chauffører til lastbilkran søges til BMS Krangårde...

    Er du chauffør og har erfaring med lastbilkraner? Vil du være en del af en spændende hverdag med stigende aktivitet, hvor frihed under ansvar vægtes højt? Så er det lige netop dig, vi søger. På..
    • Chauffør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Drømmer du om at køre Mercedes? Bliv lastbilchauff...

    Vognparken er udvidet med en veludstyret 4 akslet lastbil, og dertil søges den rette chauffør. Der skal leveres bygningsaffald til og fra byggepladser, det er kørsel med egne projekter, og serv..
    • Chauffør
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som chauffører
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0