Pilot Scientist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Clinical Development and Medical
  • Måløv

Miljøsupporter til aseptisk pilot plant (barselsvikariat)

Brænder du for at lave problemløsning i en aseptisk produktion? Har du lyst til at være med til at opretholde og optimere standarden for, hvordan vi arbejder med miljøprøveudtagning, miljømonitorering og rengøring af klassificeret facilitet? Hvis ja, så har vi et barselvikariat på 15 mdr. til dig.

Om afdelingen
I Aseptic Pilot Plant (APP) miljøteamet befinder vi os i den spændende grænseflade mellem udvikling og produktion og har derfor en bred kontakt til mange forskellige funktioner i Novo Nordisk. Vores primære opgave er at supportere produktionen inden for miljømonitorering, så vi sikrer en stabil produktion. Produkterne er skiftende, men de produceres alle efter gældende GMP regler i en aseptisk facilitet. Vi har en travl hverdag, hvor der er meget, der skal nås, og derfor tilgår vi opgaverne med lysten og viljen til arbejdet med et LEAN mind-set i alt, hvad vi gør.

Afdelingen består af ca. 60 medarbejdere, dækkende processer såsom vask og sterilisation af udstyr, præparation, påfyldning, inspektion, miljø, rengøring, vedligehold og kalibrering. Men du kommer til at arbejde tæt sammen med et team bestående af 2 andre kemikere, en tekniker, 6 operatører og en teamleder.

Jobbet
Som en del af miljøteamet er du ansvarlig for at støtte op omkring miljøprøveudtagningen i den aseptiske produktion i tæt samarbejde med vores operatører, der selv foretager prøveudtagningen. Du får også ansvaret for at udarbejde CR-sager, afvigelsesrapporter, trendrapporter, batchmiljørapporter, SOP’er og foretage resultatbehandling.

En stor del af dit arbejde vil omhandle kompleks problemløsning, optimeringer/digitalisering af arbejdsgange og processer samt sparring og support til produktionen. Vi har en høj faglighed og sætter hver dag en ære i at levere den bedst mulige kvalitet. Vi arbejder udelukkende med dagholdsskift i vores produktion, men der vil være perioder, hvor overarbejde udover almindelig kontortid bliver nødvendigt. Da der er patienter, der venter på vores medicin, er det nødvendigt, at vi somme tider gør en ekstra indsats for at blive færdige.

Kvalifikationer
Vi leder efter en person, som er uddannet farmaceut, kemiingeniør, mikrobiolog eller har en tilsvarende naturvidenskabelig uddannelse. Du har minimum 1-2 års relevant erhvervserfaring, gerne inden for aseptisk produktion i den farmaceutiske branche og meget gerne inden for miljømonitorering. Du har dermed også et godt kendskab til GMP inden for aseptisk produktion. Dokumentation er en vigtig del af jobbet og derfor er gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk et krav.

Som kollega er du først og fremmest en teamplayer - kun sammen kan vi lykkes. Du har et godt humør og med initiativ, fleksibilitet og selvstændighed, tager du ansvar for nye opgaver. Vi forventer, at du er god til at strukturere og planlægge dit arbejde og trives i en omskiftelig hverdag, hvor der løbende skal prioriteres og træffes nye beslutninger.

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Teamleder, Stine Iben Moch Akselsen på telefon +45 3075 7282.

Ansøgningsfrist
01. januar 2020. Vi indkalder til samtaler løbende, så vil derfor opfordre til at søge hurtigt.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Måløv

Lignende jobs

  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kranchauffører til stor og lille kran søges

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Chauffør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Chauffør til Farligt Affald i Brøndby

    Vil du have et selvstændigt job på en god arbejdsplads med orden i tingene? Er du på hjemmebane, når det handler om at køre lastbil og give kunderne en god oplevelse? Kunne du samtidig tænke dig .
    • Chauffør
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Måløv over tid

Dato Alle jobs som chauffører
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0