Rekrutteringsfirma

TRAFIKINGENIØR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skovlunde

TRAFIKINGENIØR

Søges til SWARCO Danmark A/S, som er den ledende aktør på markedet for intelligente trafikløsninger

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til The Operation Manager, bliver du trafikledelsessystemets arkitekt i denne spændende stilling, hvor du bliver ansvarlig for det overordnede design, funktion og specifikation.

Du starter med at få en grundig indsigt i den måde, SWARCO Danmark A/S udfærdiger sine trafiktekniske projekter på, hvorefter du selvstændigt kommer til at sidde og projektere signaldokumentation for trafiksignalanlæg.

Selvom man hos SWARCO arbejder efter arbejdsmetoder, som er baseret på mange års erfaring på markedet for intelligente trafikløsninger, er den ny leder af afdelingen, som kommer fra en stor konsulentvirksomhed, meget åben for nye ideer og input til ændringer og udvikling af nye arbejdsmetoder og rutiner med fokus på kunden.

Du overtager projektet, fra det kommer ind, til den færdige løsning bliver leveret til kunden. Du får derfor en meget udadvendt stilling, hvor du får en bred kontaktflade både internt på tværs af organisationen og eksternt til de trafikansvarlige i Vejdirektoratet, kommunerne og hos p-selskaberne.

Du har løbende dialog med kunder og rådgivere. Du vejleder kunderne ofte i samarbejde med eksterne rådgivere eller i forbindelse med kvalitetskontrol af materiale fra rådgiverne.

Derudover skal du være indstillet på at rådgive salgsafdelingen i forbindelse med udarbejdelse af tilbud ligesom, at du dagligt yder trafikteknisk rådgivning til teknikere og projektledere samt ikke mindst til kunderne.

Du tilbydes:
Ansættelse hos den førende udbyder af avancerede løsninger inden for trafik og infrastruktur, i en virksomhed præget af korte beslutningsveje og et positivt miljø med fart på.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en meget ansvarsbevidst person med god forretningssans og et godt overblik. Du er både analytisk, systematisk og omhyggelig i dit arbejde. Du sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, som du kan stå inde for, hvor trafiksikkerheden er i højsæde. Samtidig er du fleksibel og omstillingsparat, og du trives godt i en travl hverdag, hvor du har mange projekter i gang på én gang.

Du er udadvendt og god til at samarbejde, og er således også god til at kommunikere på alle niveauer, når det gælder om at kommunikere tekniske, komplicerede løsninger.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling inden for rådgiver og/eller trafikbranchen.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør og gerne inden for trafikplanlægning og trafikteknik.

Sprogkundskaber / IT:
Du er fyldende i dansk og engelsk, både i skrift og tale, og samtidig er du en erfaren bruger af IT.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skovlunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Skovlunde

Lignende jobs

  • TRAFIKASSISTENT ELEVER

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kranchauffører til stor og lille kran søges

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Chauffør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Chauffør til Farligt Affald i Brøndby

    Vil du have et selvstændigt job på en god arbejdsplads med orden i tingene? Er du på hjemmebane, når det handler om at køre lastbil og give kunderne en god oplevelse? Kunne du samtidig tænke dig .
    • Chauffør
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Skovlunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Skovlunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Skovlunde over tid

Dato Alle jobs som chauffører
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1