Rekrutteringsfirma

Kørselsdisponent til Hørkram i Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Kørselsdisponent til Hørkram i Sorø


Fokuserer du på at finde den rigtige løsning, samtidig med at du optimerer, og har du det store overblik? Har du erfaring med kørselsdisponering og gode planlægningsevner? Så er det måske dig, vi søger!


Som kørselsdisponent hos Hørkram får du en alsidig og spændende stilling, hvor du primært får ansvaret for planlægning af transporter og fordeling af varerne på lastbilerne, så vi altid kan levere til vores kunder til tiden.
Du vil som hovedopgave disponere vores distributionsbiler så optimalt som muligt fra vores lokation i Sorø.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Disponering og kørselsplanlægning
  • Optimering af ruter inkl. optimering af tid, mængde og kunder
  • Den daglige kontakt med chaufførerne samt mødeafvikling
  • Opfølgning på økonomi og KPI´er

Hvem er vores nye medarbejder?
Du ved, hvad det kræver at disponere 170 biler, hvor du både skal fokusere på den økonomiske tur og leve op til kundernes forventning hver gang. Derfor forventer vi, at du har økonomi og optimering for øje samt et logisk mindset. Samtidig er du handlekraftig og kan håndtere en arbejdsdag med mange bolde i luften.

Vi søger dig, der har en baggrund inden for transport og logistik, gerne med en uddannelse inden for spedition. Du har solid erfaring med distribution og kørselsdisponering, og har du tidligere arbejdet med fødevarer og har kendskab til de særlige hensyn, det kræver, vil det være en stor fordel.

Du er stærk i IT-værktøjer, og det er et krav, at du taler engelsk eller tysk, da du vil kommunikere en del med vores udenlandske kollegaer. Du har styr på den danske geografi, især på Sjælland og Fyn, og du har et skarpt blik for optimering.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret, ligesom du er analytisk og logisk tænkende. Du møder mennesker i øjenhøjde og har en respektfuld tilgang til samarbejdspartnere, hvor du evner at skære igennem på en naturlig måde.

Du bevarer roen, når der dukker uforudsete hændelser op, og du giver ikke op, før varen er kommet afsted, så kunden kan få den til tiden.

Hørkram tilbyder
Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads med et udfordrende og spændende job i en operationel afdeling, hvor pulsen er høj, og hvor dine arbejdsdage ikke ligner hinanden. Du bliver en del af et godt etableret team, hvor man vil hinanden. Dine kollegaer er fagligt dygtige, og I sidder i et åbent kontorfællesskab. Der er en god personaleforening, som afholder flere sociale arrangementer i løbet af året. Hørkram tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring samt frokostordning.

Se mere på: http://www.hoka.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Sorø
  • Fredag den 14. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Sorø over tid

Dato Alle jobs som chauffører
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
20. august 2024 1